Zoeken in deze blog

maandag 8 juli 2024

Nagelwonder

 


Ik had een gescheurde nagel..... dat is natuurlijk geen drama, maar het vervelende was dat hij van boven naar beneden gescheurd was. Mijn linkerduim, ik ben links, dus de diuim wordt veel gebruikt. Ik bleef overal aan hangen met de stukje nagel, ik had het al afgeknipt, maar toch.....
Ik probeerde met het dunste nagelschaartje dat ik had het af te knippen, maar wat ik ook probeerde, er bleef een stukje uitsteken en dat zat op een plek waar normaal de nagel stevig tegen de huid aan zit, aan het nagelbed, dus was het flink gevoelig. Dan maar een pleister erom. Het werd een felgroene.... die zat er nog om toen ik naar het ziekenhuis ging.... later die avond naar het volgende ziekenhuis en de volgende dag allerlei onderzoeken etc. Ik lag heerlijk te slapen omdat ik gesedeerd was en ondertussen werd mijn galblaas schoongeveegd, stent erin, drain erin en wie weet wat ze nog meer gedaan hebben. 
Volgens mij was het al een paar dagen later toen ik ineens doorhad dat die pleister er niet meer zat..... ach, die hebben ze er toen ze bezig waren natuurlijk afgehaald, logisch..... daar willen ze geen oude pleisters hebben, weg er mee. Maar wat gek dat ik dan geen last meer had van dat stukje..... ik keek eens goed.... het was weg. Iemand moet terwijl ik daar lag te slapen zo aardig geweest zijn om dat te verhelpen..... met een normaal schaartje gaat het gewoon niet, dus hij (of zij) moest even precisiewerk leveren om dit voor elkaar te krijgen. Het kan niet vanzelf gegaan zijn, maar ik weet niet wie dat gedaan heeft. Er is niets aan te zien verder, ik keek nog of het misschien gelijmd was.




De nagel is alweer bijna helemaal tot bovenaan gegroeid, dat was soms wat gevoelig, want er groeide nagel op een plek waar een tijdje geen nagel zat op het nagelbed en in de nagelplooi aan de zijkant, de nagel moest zich daar weer een weg door banen. Niet zo erg, ik had het eens eerder gehad en toen scheurde het steeds opnieuw en bleef ik er last van houden, maar blijkbaar zijn er nu vaklui mee bezig geweest, want de nagel bleef heel en dat voelt veel beter.... ik heb er nu nauwelijks meer last van, nog een klein stukje groeien en het is weer echt normaal. 




Geen belangrijk bericht hahaha, maar ik vond het leuk dat het dus verholpen is terwijl ik voor Pampus lag en ik daar voor iets heel anders kwam. En het dan eerst niet eens doorhebben, vervolgens verbazing......het zijn van die kleine dingen waar ik blij van kan worden. 

Bedankt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten