Zoeken in deze blog

woensdag 28 december 2022

Bijna aan het eind

De dagen zijn heel langzaam weer langer aan het worden...... het stelt nog niet veel voor en het is nauwelijks merkbaar, maar toch.....het begin is er! Over een week of 3 is het duidelijk zichtbaar. 
Deze maand nog oudejaarsavond en dan het begin van het nieuwe jaar en dan begint de periode die ik vaak de saaiste tijd van het jaar vind..... tenzij het vriest..... en als er sneeuw ligt is het nog leuker!
Maar als het kwakkelweer is....dan vind ik januari donker en saai...... de meeste kerstverlichting is weg en alle feestdagen zijn achter de rug. We hebben dan nog wel ons nieuwjaarsconcert wat nog wat vrolijkheid geeft, maar verder is er weinig te beleven. Het duurt maar kort..... de dagen worden snel langer....ik heb de donkere dagen leuk gevonden (ik ben tenslotte zelf het zonnetje in 🏡 🤣)... maar het moet niet te lang duren. Na de feestdagen wil ik meer licht.... en ik word op mijn wenken bediend, elk jaar weer. Sneeuw maakt het ook lichter, ik ben gek op sneeuw. Vaak heeft februari nog een flink koude periode, dat vind ik heerlijk.... zeker in combinatie met de langere dagen. Het is ook leuk om er naar uit te kijken! Het is niet zo dat ik januari vreselijk vind, alleen wat saai..... maar ik vermaak mij echt wel hoor, zo erg is het nou ook weer niet. Vervelen doe ik mij toch nooit. 
❄️⛄❄️

De kerstdagen waren leuk (later meer daarover) en ik verwacht een gezellige jaarwisseling.
En natuurlijk wens ik ook iedereen die geen kaart kreeg, die ik niet persoonlijk het beste voor het nieuwe jaar en iedereen die mijn goede wensen nog niet gelezen hebben.... 
Een heel gelukkig en gezond 2023.... veel gezelligheid en ik hoop dat ons veel goede dingen te wachten staan. Hopelijk gaat de wereld er het komende jaar op vooruit. 
💫🌟✨💥⛄❄️🏔️

Tot in het nieuwe jaar!!!!

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad, een suffe maand. Zou ik ooit een winterslaap houden, dan in januari. Een minislaapje van drie à vier weken.
    Niettemin wens ik je een blij en gezond begin van 2023.
    🧨🎈🤩😀

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel... jij ook een geweldig 2023!!!. Wonderlijk, ik had via mijn phone al een reactie achtergelaten...... blijkbaar deed ik iets fout. Ik was in Arnhem, dus het meeste via mijn telefoon gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen