Zoeken in deze blog

vrijdag 11 augustus 2023

Aan alles komt een eind.


 En dan zit de logeertijd van Bobbie er al weer bijna op. Nog één nachtje...... als alles volgens plan verloopt gaat hij vrijdag weer naar huis. 
Ik heb geen last van hem gehad, hij is echt niet moeilijk..... maar wel een eigenwijs beest! Als ik boodschappen gehaald heb kan ik gewoon de voordeur opendoen en de spullen uit  mijn fietstas halen en binnen brengen, vaak meerdere keren lopen. Hij loopt gewoon mee, de meeste keren komt hij niet eens over de drempel. Hij zal dus niet snel weglopen en daar ben ik heel blij om, ik moet er niet aan denken dat hij er vandoor gaat.... en dan maar zoeken, maar waar?


  's Avonds maken we het langste rondje, dan is het vaak lekker buiten...... maar als hij het genoeg vind maakt hij dat wel duidelijk..... dan wil hij maar één kant op en dat is richting huis! Jammer dat het wat vaak regende, maar de meeste buien waren niet heel erg....... vaak konden we het door even te wachten beperken tot wat gespetter! Maar toch nat...... een beetje regen is ook regen. Geen drama, voor mijzelf al helemaal niet, maar natte honden vind ik nooit zo fijn. 
Ik zal hem missen, maar tegelijk vind ik het ook wel weer lekker dat hij gaat.....ongemerkt hou ik toch teveel rekening met hem..... dat doe ik zelf, ligt niet aan de hond, die ligt gewoon hele dagen te slapen. 

Vandaag (donderdag) vond ik het warm, benauwd...... dus ik ben nadat ik hem had uitgelaten nog een rondje gaan fietsen, daar ben ik lekker van opgefrist. Daarom wandel ik ook vaak 's avonds laat...... vooral na een warme dag! Heerlijk. 

Morgen weer lekker zwemmen, als ik mij niet vergis is dat ook weer begonnen. Meestal zwem ik niet in de vakantie.... in elk geval niet elke keer, vaak heb ik andere plannen...... ik bekijk dan per dag wat ik ga doen.... maar nu wil ik weer even zwemmen. 

En zaterdag komt er een ander hondje, maar die blijft maar één dag. 

Verder gebeurt er niet zoveel, lekker bezig geweest in huis deze week.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten