Zoeken in deze blog

vrijdag 3 februari 2023

Bijna weekend

 Ik ben er weer helemaal..... zo goed als nieuw. Nog wel wat hoesten e.d.,maar dat is al veel minder. Het ging ineens snel! Lekker! 
Donderdag weer eens wat boodschappen gehaald.... wel met de auto, geheel tegen mijn gewoonte in, maar ja.... het regende, ik ging voor het eerst weer naar buiten en ik had mijn haar net gewassen en met nat haar op de fiets vond ik geen goed idee. 
Begin van de avond wel even op de fiets om een Senseo-apparaat op te halen...... niet zo heel ver en het was eigenlijk helemaal niet koud buiten..... en droog. Ik had een bakje met voorjaarsbolletjes e.d.  meegenomen, gewoon voor de aardigheid. Het apparaat was gratis, maar een kleinigheidje vind ik dan wel leuk. Zij maakt mij blij en dan probeer ik haar een beetje blij te maken, zo simpel is het. Het hoeft niet, maar ik vind het leuk! 

Dat was allemaal wel weer genoeg voor die dag! Daarna lekker op de bank onder mijn dekentje.

Vrijdag nog maar niet zwemmen, dat was nog even teveel. Ik had geluk dat er 's avonds geen kapel zou zijn, dus ik hoefde niet te twijfelen. Ik was aardig opgeknapt, maar saxofoon spelen wekt vaak  hoestbuien op. Het is tegenwoordig behoorlijk vermoeiend voor mij, dus ..... wel of niet gaan? Nu hoefde ik daar niet over na te denken... er was gewoon niet! Beter, want ik weet wel dat het eigenlijk beter is om nog een keer over te slaan, maar ja.... dat is zo lastig als ik alweer van alles doe.... wel met mate, maar toch....dan voelt thuisblijven als spijbelen. 

Vrijdagmorgen wel even een korte wandeling, misschien 's avonds weer..... in elk geval elke dag iets verder voorlopig. Ik denk dat het snel weer helemaal normaal is, mijn conditie is niet naar het nulpunt gezakt!

En ik heb weer nieuwe aanwinsten voor mijn poppenhuis. Nu eens niet te klein..... het is zo moeilijk om de juiste maat te vinden ..... sommige dingen zijn wel aan te passen, maar lang niet alles. Er zijn ook dingen waar het niet veel voor uitmaakt.... boeken bijvoorbeeld... er zijn grote en kleine boeken, dus is het snel goed. Een wc moet wel redelijk kloppen natuurlijk, anders ziet het er raar uit. 
Ik heb een niet-gangbare maat nodig en dat is lastig! Als ik het dan ook nog betaalbaar wil hebben is het nog lastiger. Maar soms lukt het. Ik wil ook nog een lessenaar met muziek bestellen, ik heb hem al gezien (ook in het echt)..... niet echt goedkoop, maar te leuk!  Dat komt wel, niet alles tegelijk, het moet wel leuk blijven natuurlijk. En ik ben nu toch niet met het poppenhuis bezig, er zijn andere klussen die voorrang hebben. 








2 opmerkingen: