Zoeken in deze blog

zondag 26 mei 2024

Carré......

 Het plan was een jaar geleden al gemaakt..... we gingen naar Carré met z'n drieën naar Yentl & de Boer!
De kaartjes werden besteld..... 26 mei 2024 zouden we gaan. 
Jammer, het gaat mij nog niet lukken, hoe graag ik ook zou willen. Het is niet alleen er naartoe gaan, maar ook daar zitten en als het goed is veel lachen ...... dat is best vermoeiend. Er komt denk ik ook wel wat spanning bij..... zou het vele lachen een epileptische aanval kunnen uitlokken? Of de vermoeidheid? 



Ik ben er van overtuigd dat lachen gezond is, maar niet op elk moment. Huilen kan trouwens ook gezond zijn..... ik kan huilen van het lachen, dat moet dan supergezond zijn. 





Het is nog geen 3 weken geleden dat ik op 1 dag 4 aanvallen kreeg....... het idee dat ik daar een aanval krijg vind ik geen prettige gedachte. Hoe langer ik geen last heb hoe minder ik er bij nadenk ..... ook als ik mij beter voel zal ik daar minder snel bang voor zijn, maar nu heb ik dat nog wel een beetje.... vooral als ik mij meer inspan, wat verder van huis ben e.d.
Maar het is sowieso te vermoeiend, dus dat is al reden genoeg om niet te gaan. 


Maar..... ik heb ook een kaart voor het concertgebouw half augustus..... en daar heb ik ook zin in. 
Dan zijn we alweer een heel stuk verder..... en luisteren naar muziek is minder inspannend dan een cabaretvoorstelling..... iets wat normaal geen belangrijk verschil is, maar nu even wel! Naar muziek luisteren is alleen maar genieten! Ik ga er vanuit dat dat wel gaat lukken. Daar gaan we met z'n tweeën naartoe. 

Vandaag wens ik P en DJ Bert heel veel plezier bij Yentl & de Boer...... ik hoor van jullie nog wel hoe het was!





Er zijn groter rampen...... het is jammer, maar niet meer dan dat. Er zitten nou eenmaal wel eens dingen tegen in het leven en als dit het ergste zou zijn dan was ik een echte geluksvogel. 
Ik maak er gewoon een leuke dag van.... toch een beetje genieten..... en ben blij als de anderen het leuk hebben. Bij de voorstelling in de Kleine Komedie kort geleden was het Bert die niet meekon i.v.m. met mankementen aan zijn lichaam en P. nam zijn plaats in...... zo hebben we allemaal wel eens wat. 

5 opmerkingen:

  1. Het is erg jammer dat je niet mee kunt, Ans, maar ik denk dat ik hetzelfde zou hebben gedaan. Met wat geluk ben je nu gewoon van die aanvallen af, maar de bezorgdheid dat het je zou kunnen overkomen in het theater zou de onbekommerde pret danig kunnen frustreren. Augustus is een flink eind later en dan weet je ook meer over je gesteldheid. Vraag anders P. en Bert of ze life de voorstelling via hun telefoon naar je kunnen streamen. :-) Nee, beter van niet, maar verslag zullen ze wel doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze hebben genoten van de voorstelling en iemand gevonden die mijn kaartje overnam, dus goed geregeld. Ze hebben inderdaad verslag gedaan.
    Hoe langer het goed gaat hoe meer vertrouwen ik krijg.... vooral als ik steeds meer dingen ga doen en het toch goed blijft gaan. Nu nog even rustig aan..... niet overdrijven, niet teveel willen!
    Ik ben blij dat ze het leuk hadden, mijn tijd komt ook wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goh, jammer zeg. Misschien nog te vroeg en is wachten tot augustus verstandiger. Zou ik ook doen.
    Voel je je overigens wel beter, al gaat het langzaam?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer inderdaad, maar meer ook niet...... ik had er zin in, maar op dit moment zijn andere dingen belangrijker en ik ben blij dat de anderen het leuk gehad hebben.
      Ja, het gaat duidelijk beter. Vooral te merken aan kleine dingen...... eerst moest ik moed verzamelen om simpel op te staan..... nu sta ik gewoon op. Ik loop steeds vaker de trap op.... kost wel moeite, maar het gaat steeds beter, ik doe gewoon meer dingen en ik denk er niet meer steeds over na van tevoren.... nu ben ik in mijn gedachten juist al verder.... alsof er niks aan de hand is. In gedachten doe ik echt alles weer, maar dat lukt natuurlijk niet echt. Elke dag een beetje beter..... en vele beetjes is na een tijd een heleboel!

      Verwijderen