Zoeken in deze blog

vrijdag 24 mei 2024

Zonnige zonnebloemen.

 Ineens kon ik niet meer in mijn mail komen.... er zouden te snel achter elkaar teveel aanmeldingen geweest zijn, een fout.... ik snapte er niks van. Ik moest mijn wachtwoord opnieuw invoeren.... ik dacht het te weten maar het was fout..... en nu? ..... ik kon een code krijgen dat naar mijn andere mail werd verstuurd en als ik die intikte kon ik een nieuw wachtwoord invoeren. 
Het nieuwe wachtwoord.... uhhhh...... nou, wat ik dacht was fout, maar voor mij wel goed te onthouden, dan dat maar. Fout.... dat was een oud wachtwoord! Echt? Volgens mij was dat het tot vandaag, niet ouder... waarom was het dan ineens niet goed? Nou ja.... dan maar wat anders. 
Pffffffff..... gelukt! Snap er geen bal van..... ik had niks raars gedaan, waarom ging het dan mis? 
Ik word altijd zenuwachtig van die dingen, want er staan wel eens belangrijke dingen in de mail.... als ik dat kwijt ben heb ik heel veel werk om alles weer geregeld te krijgen en ik vergeet dan misschien ook wel wat. Maar gelukkig, hij deed het weer! Alleen maakt nu mijn telefoon geen contact meer met mijn laptop.... mopperdemopper..... maar..... dat vind ik toch minder erg.... en misschien los ik dat ook nog wel op.

Maar het was niet alleen maar kommer en kwel hoor..... ik heb vandaag wat langer gewandeld (en later een kleiner stukje zonder rollator)..... en ik kreeg weer zo'n mooie zonnebloemplant! Zo gezellig!!!! 





Ik kreeg visite, flink gekletst en ik hield het vol...... ook positief. 

Ik doe mijn dagelijkse oefeningen weer.... nog rustig aan, maar weer lekker even aan de spieren werken. Ik doe dat al jaaaaren.... maar ja... ook dat was even gestopt. Weer een stukje terug naar normaal. Watergym durf ik deze week nog niet aan, maar misschien volgende week..... ik hoop het. 
Het is allemaal nog wel mondjesmaat...... tussendoor steeds even slapen of luieren.... maar het gaat steeds beter. Het zal echt nog wel even duren voor ik weer echt de oude ben..... ik ben ook nog niet klaar met alle onderzoeken en de galblaas moet er nog uit..... dus ik ben er nog wel even zoet mee. 
Maakt niet uit..... ik ga er vanuit dat alles weer goed komt en hoe lang het duurt is minder belangrijk, zolang er maar vooruitgang te zien is. 

Ik loop niet meer steeds in pyjama-achtige dingen, maar kleed mij weer aan..... vaak wel kleding die ik vnl binnen draag (als ik naar buiten ga dan even een andere broek aan i.p.v. een legging).... maar vandaag was ik zelfs in spijkerbroek. En ik deed weer oorbellen in..... ik word steeds meer mijzelf! 
Ik had een paar nieuwe broeken besteld.... veel was te groot geworden. De spijkerbroek is ook nieuw.... eigenlijk een capri, bij mij tot de enkel.  Een kleinere maat is vaak ook een paar cm. korter, dat is gunstiger voor mij. Blij met deze broek. Er zijn al een stuk of 5(?) oude broeken weggegaan..... dus ik had wel wat nodig en dan is het handig om dat nu online te bestellen. Enkele broeken waren eigenlijk al wat te groot (ik was vorig jaar al 8 of 9 kilo afgevallen, maar dat was in een normaal tempo en was ook de bedoeling), die zijn nu veel te groot en kunnen dus weg...er volgen er nog meer.
Tsja..... het afvallen was nu even te snel gegaan.... ongeveer 8 kilo in ruim 5 weken is teveel. Geen wonder dat ik mij wat slap voelde. 
Ik wilde best wel wat afvallen, maar niet zo. Ik doe nu ook niet mijn best om niets aan te komen...... ik moet aansterken en als ik daarbij iets aankom vind ik dat geen probleem. Liever niet alles er weer bij, maar dat verwacht ik niet.... maar dat vind ik nu niet het belangrijkste, ik ga mij niet steeds wegen.... het is belangrijker hoe ik mij voel!  

4 opmerkingen:

  1. En zo ga je weer de goede kant op, heerlijk toch?
    Het gedoe met wachtwoorden had ik bij mijn weblog. Alle wachtwoorden die ik had waren verkeerd, tenslotte kreeg ik de tekst 'wilt U een link?' en op 'ja' krijg ik er een per email. Ik laat het zo, wel zo makkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Soms word ik helemaal gestoord van die dingen..... en een nieuw wachtwoord voldoet 3000 keer niet aan de eisen.... zet er dan gelijk bij wat die eisen zijn!
      Ik had ook eens ergens dat het wachtwoord (wat zeker goed was) niet werkte...... maar, je kon ook zonder wachtwoord inloggen... nou, dan dat maar.... tsja, de eerste keer had je dan wel je wachtwoord nodig... en dat werkte dus niet! Het was blijkbaar een storing, want later werkte het wel.
      Ja, het gaat steeds beter..... natuurlijk gaat het nog even duren, het kan niet ineens goed zijn, maar ik ben dik tevreden. Steeds een beetje meer..... prima!

      Verwijderen
    2. Steeds een beetje beter, dat is heel positief. 8 kilo is 5 weken is wel een beetje veel. Maar een wat kleinere maat broeken kunnen dragen is lijkt me dan wel weer aardig. Het gaat goed met de vooruitgang Ans. Dat doet me veel deugd!

      Verwijderen
    3. Ik was veel te zwaar en was blij dat het mij vorig jaar lukte om af te vallen op een normale rustige manier, maar dit was niet de bedoeling! Met mijn lengte is het toch al moeilijk om broeken te kopen, maar hoe dikker hoe lastiger... en dat is nu een beetje beter.
      Maar goed, 'elk nadeel hep ze voordeel'!
      Ik ben blij met elke vooruitgang, al is het nog zo klein.

      Verwijderen