Zoeken in deze blog

vrijdag 10 mei 2024

updateje

 Kleine update: 
Na 2 ziekenhuisopnames weer thuis.... hopelijk nu langer dan 2 uur. Bekaf..... kan weinig... werd wel steeds sterker, maar de dag van ontslag was heel rommelig en vermoeiend.
Ik heb naar mijn idee 79365 berichtjes, mailtjes, telefoontjes e.d, gekregen. Ik kan ze niet allemaal beantwoorden en zeker niet op tijd. Er komt nog wel een betere update, maar alles op z'n tijd. Het lijkt de goede kant op te gaan, maar ik ben zwak na al die toestanden. Dus even geduld, het gaat goed!!!!!
Even een paar uur thuis heerlijk geslapen.

2 opmerkingen:

  1. Twee keer in het ziekenhuis? Tjonge. Ik checkte iedere dag en soms meermalen per dag of er weer een update was sinds de 1e mei, en toen dat uitbleef maakte ik me serieus zorgen. Nu ben ik wel opgelucht! Misschien vernemen we nog wat meer over de afgelopen tijd. Hoe dan ook ben ik blij met dit berichtje! Doe kalm aan, slaap goed en veel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is een uitgebreidere update. Het liep allemaal heel raar..... maar zodra het kon alvast deze kleine update geplaatst. Ik leef nog en het gaat naar omstandigheden gewoon goed!

    BeantwoordenVerwijderen