Zoeken in deze blog

woensdag 22 mei 2024

Topdag!

 Woensdag werd echt mijn dag. Het begon al dat ik duidelijk voelde dat ik weer meer kracht kreeg en daardoor meer gedaan heb dan voorgaande dagen, zo lekker om steeds meer zelf te kunnen.... wel rustig aan, niet achter elkaar door, maar toch.... het lukt allemaal steeds beter. . 
Ik kreeg als avondeten boeuf bourguignon met rode kool.... thuisgebracht door de 'chefkok' herself. Het was heerlijk. Nee, ik heb er geen foto van gemaakt, ik ben gewoon meteen gaan eten..... en er is nog genoeg over voor morgen! 
Ik kreeg een mooie plant van de muziekvereniging (en zo helemaal mijn smaak!!!)





Mijn andere plantjes bekeek ik eens, die deden het niet eens zo slecht nadat ik ze toch een paar weken flink verwaarloosde. Oké, de kruiden hadden het niet gered, maar verder........ zelfs mijn orchidee bloeide weer en zat nog vol met knoppen. 



Het plantenbakje dat ik in het ziekenhuis van vriendin en dochter kreeg stond er ook nog goed bij, dus al die kleurige bloemen zijn echt wel om vrolijk van te worden! 



Toen kwam de post 's avonds...... een prijs van de postcodeloterij, 2 doosjes met zonnebrandspul..... tubes die eenvoudig mee te nemen zijn in tas of zak. Altijd leuk en uiteraard nuttig!



 Eerder deze dag had ik al bericht van ze gehad dat er weer een mooi natuurboek aankomt (wilde bloemen en planten in Nederland)..... ook iets om mij op te verheugen.... en verder lag er een grote envelop.... ik zag meteen van wie hij was, maar wat zat daar nou in?  Een kaart met de tekst dat er iets inzat om mij op te vrolijken...... een leuk armbandje!


Nou, dat opvrolijken is zeker gelukt.... zo leuk allemaal. 
Nou, is dit een goeie dag of niet? 

5 opmerkingen:

  1. Geweldig!! Dat is goed voor je welzijn, bij elke wens voel je je beter.
    Beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, daar knap je inderdaad wel van op.☺️

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker! En vandaag kreeg ik weer een zonnebloem.... geweldig!

      Verwijderen