Zoeken in deze blog

vrijdag 23 juni 2023

Op verzoek......

 ......nog meer foto's en de wens was oplopend in leeftijd. 
Daar gaan we dus.... een kijkje in mijn leven!


































































2 opmerkingen:

  1. Wat heb jij veel jeugdfoto's! Ik ben jaloers. Als oudste van vier jongens ben ik ook niet onderbedeeld (bij mijn broertjes was de lol van pa er alweer af), maar zoveel heb ik toch niet. Mooi altijd om de modes door de tijden heen te zien, de haardracht, de kleding. Veel herkenning. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, er zijn best wel veel foto's ..... ik ben de jongste, maar ook van mij zijn er genoeg. Ik ben mis wel wat foto's die mijn moeder had en waarvan ik niet weet waar ze gebleven zijn.
      Ik heb ook veel familiefoto's van voor mijn tijd en de oudste foto is van mijn overgrootvader, eind 19de eeuw als militair en ik heb ook zijn militair zakboekje. Een foto van mijn oma als kind met al haar broers en zussen en een schoolfoto met de hele klas/school.
      Mijn moeder was de 6de van 7 kinderen en één van haar grote broers had een fotocamera, dus van haar heb ik ook foto's als kind.
      Heerlijk om die oude foto's te zien en ook toen die verandering in de mode. Op de heel oude foto's de vrouwen met grote hoeden. Mijn vader had als kind matrozenpakjes (waar hij zelf niet zo blij mee was overigens), leuk om te zien..
      Ik heb een soort familie-archief.... het begon met papieren die iedereen zonde vond om weg te gooien, maar die niemand wilde hebben, zoals oude trouwboekjes..... geef maar aan mij.... er kwamen later ook foto's bij. Ik hou ervan!

      Verwijderen