Zoeken in deze blog

maandag 16 oktober 2023

Update

 Het schiet niet op ..... ik ben niet heel ziek, maar ik kan de hele dag wel slapen, mijn ogen branden en ik heb het warm of koud, maar niet gewoon lekker. Alles kost meer moeite dan normaal. 
De fut is ver te zoeken...... alles bij elkaar: GAMMEL. 
Er zijn groter rampen natuurlijk, dit gaat wel weer over.... het is gewoon vervelend, meer niet!
Ik hoop wel dat ik donderdag voldoende opgeknapt ben om de de coronaprik en de griepprik te gaan halen. Donderdag is de laatste kans voor de griepprik.... anders moet ik bellen voor een afspraak, maar donderdag kan ik hem nog zo halen. Ik denk dat het wel gaat lukken, ik heb nog 3 dagen.... dat moet genoeg zijn.  

Maandagmorgen lag de straat hier al vroeg open. Ik denk weer voor glasvezel.... zou toch handig geweest zijn als ze dat van tevoren even melden, nu zou ik niet eens weg kunnen met de auto als ik dat zou willen en ik ben niet de enige. 
Troost is dat ze altijd doorgaan tot het weer dicht is.... harde werkers! 
Volgens mij is elke straat nu 27000 keer opgebroken geweest...... het is nu wel genoeg! 

Mijn saxofoon is nog niet terug, ik ben nog niet gebeld dat hij klaar is. 

Mijn klok staat stil.... batterij is leeg. Zondag over een week gaat de wintertijd in..... zal ik hem alvast op die tijd zetten?  

Verder geen nieuws..... ik maak weinig mee tijdens het vele slapen. Hooguit wat dromen, maar daar heb ik geen bijzonderheden van onthouden.





4 opmerkingen:

  1. Hallo.
    De laatste paar berichten las ik achter elkaar en watsienik?
    Ziek.... Wat dat betreft ben je een echte pechvogel.
    Of vergeet je misschien een beetje dat je jezelf een ietsje meer in acht moet nemen? Met de jaren vermindert je weerstand, dacht ik. 🤨🙂
    Maar je knapt weer op, dat is hopelijk een goed teken. Op naar de prikken.
    Bertie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, vroeger was ik nog veel vaker ziek.... voordat ik de griepprik kreeg. Het hoort er een beetje bij. Maar inderdaad heb ik het sneller als ik het druk heb..... dat verlaagd blijkbaar mijn weerstand nogal.
    En ik ben gewoon sneller moe dan vroeger..... maar onvermoeibaar ben ik nooit geweest. Waar het kan pak ik mijn rust, maar soms is dat gewoon moeilijk, zijn er teveel dingen die min of meer echt moeten.
    Ik verwacht donderdag de prikken wel te kunnen halen.
    Ik heb mij afgemeld voor de muziekvereniging vanavond, dus nog steeds rustig aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was een paar weken 's buitenlands dus ik heb het een en ander gemist. Je was/bent ziek maar je knapt weer op, begrijp ik. Dat laatste is hoopgevend. Het stomme is wel dat je beter bent vóór de prikjes. Dan gaat het op mosterd na de maaltijd lijken. :-) Nee, grapje, ik weet beter. Ik vond vandaag ook uitnodigingen in de bus, griepprik, iets met kokken en covid. Ik denk eraan een kunstarm mee te nemen, want alles in dat arme armpje van me lijkt me niet gezond. Ik wens je resterende beterschap toe Ans!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, in het buitenland ben je met andere dingen bezig neem ik aan....... dan is alles anders dan thuis. Sowieso is er geen leesverplichting 😂🤣
      Ja, ik knap weer op, slaap erg veel.
      Die pneumokokkenprik had ik vorig jaar, gelijk met de griepprik, in elke arm één. Ik had dezelfde dag toen ook de griepprik kunnen krijgen, maar dat vond ik wat veel op één dag.... bovendien moest ik dan daarvoor weer naar Purmerend.
      Dit keer was het niet de bedoeling op één dag..... afgelopen zaterdag kon ik de griepprik halen, maar dat leek mij toen geen goed idee..... dus dan donderdag maar en dan eerst de coronaprik halen in Volendam.
      Achteraf misschien maar goed, want ik hoorde dat ze door een stroomstoring veel prikken hadden moeten weggooien, ik weet niet precies wanneer die storing was, maar ze hoopten afgelopen dinsdag weer nieuwe te hebben. (Dinsdag en donderdag is er deze week een inloopuurtje voor de griepprik voor mensen die zaterdag niet konden).

      Verwijderen