Zoeken in deze blog

woensdag 6 maart 2024

En dan is het alweer woensdag.

Autootje heeft weer een goede richtingaanwijzer..... het kost wat, maar dan heb je ook wat!  
Ik heb eigenlijk nooit problemen met deze auto..... naast het gewone onderhoud is er nooit wat, dus ik heb niks te mopperen eigenlijk, over al die jaren valt dit dan nog best mee. Ik heb hem nu ruim 14 jaar en hij is net 17 geworden. 
's Morgens de auto weggebracht, 's middags gezellig naar een verjaardag en daarna kon ik autootje weer ophalen. 

Verder de gewone dingen deze week...... theeleuten met vriendin, muziek, boodschappen, klussen en de noodzakelijke huishoudelijke dingen. 
Ook vast wat spullen bij elkaar zoeken voor de rommelmarkt waar ik binnenkort ga staan (mag ook zitten), dat wil ik niet op het laatste nippertje doen. 
Een leuke manier om van mijn spullen af te komen. Ik doe dat samen met vriendin en haar dochter.... heel gezellig. Het is binnen, dat is ook wel prettig. We moeten wel huur betalen voor de tafel, maar ach.... ook als we te weinig verkopen hebben we een leuke middag, dus geen probleem! 


De woensdag is vaak een 'tutteldag', vooral de ochtend. Geen wekker.... nou ja, wel een wekker, maar die gaat pas laat af, want als ik dan nog niet wakker ben wordt het toch echt wel tijd om op te staan en ik ben dus vrijwel altijd voor de wekker wakker. 
Deze ochtend ook.... om 9 uur werd ik wakker.... lekker uitgeslapen. Rustig aan... hier en daar wat kleine klusjes... stelt niet veel voor maar moet toch gedaan worden, zoals plantjes water geven... geen inspannende bezigheid!
Ik ging naar de keuken om thee te zetten en zag mijn broer aankomen, die kwam even wat brengen. 
De telefoon ging en even lekker gekletst....niks bijzonders dus. Het is nu middag en ik loop nog rond in een oud en veel te wijd joggingpak (die broek is echt erg 😂)..... heerlijk voor in huis. Het ziet er niet uit, maar voor in huis is het mij goed genoeg! 

De rest van de week ook niks bijzonders..... lekker even. De afgelopen weken waren wat druk en dan is een rustige week wel erg lekker. Ik kan het dan zo indelen als mij het beste uitkomt, ik hoef nergens rekening mee te houden. 

Het is prachtig weer..... vanmiddag maar even wandelen! (Doe ik elke dag, maar vaak pas 's avonds laat). 










4 opmerkingen: