Zoeken in deze blog

donderdag 19 september 2024

Help

 


Dit is toch niet te geloven.... halve kamer ontruimd voor KPN en weer voor niks. Ja, gewoon pech.... het zit wat lastig, jongen wil het netjes doen en wil het met een collega doen die wat meer mag dan hij. Hij was erg aardig en beleeft, dus dat was allemaal prima.......maar hij zag het niet echt zitten.
 KPN-infra belt voor een afspraak, want de glasvezelkabel is ook niet goed.... alles gecontroleerd, blijft op rood branden, dus moet KPN-infra daar voor komen. Handig dat glasvezel. Het is ook raar aangelegd, dat vond hij ook, zo had hij het nog nooit gezien. 
Maandag moet er dus weer veel opzij, maar het meeste laat ik zoals het nu staat. Ik had veel op de trap gezet zolang en dat moet wel weg, maar ja.... daar heb ik dagen de tijd voor! De tv-kast verschuif ik zo dat ik tv kan kijken en wat ik even buiten gezet had moet natuurlijk wel naar binnen, maar de rest laat ik maar zo...... het is heel ongezellig nu, maar ik blijf niet aan de gang..... dan maar een paar dagen een soort van kamperen in eigen huis. Maandag komen ze 's middags na 1 uur, kan ik in elk geval nog de coronaprik halen. 
Al snel een keurige mail van KPN dat het nog niet gelukt was en wanneer de nieuwe afspraak is en meer van dat soort dingen. Gewoon netjes geregeld. 
Ja.... jammer, maar ik was toch blij met deze monteur, want toen hij KPN-infra belde kreeg hij te horen dat ze al gebeld hadden maar dat ik niet opnam. Raar, de avond ervoor had ook iemand mij gebeld zonder dat ik het hoorde. De monteur ging op onderzoek uit en ontdekte een stekkertje dat niet helemaal goed zat..... belde mijn nummer en nam zelf op 😂. 
Gelukkig, die doet het weer! 
Maandag krijg ik dus 2 monteurs, de afspraak werd gelijk gemaakt.... in het mailtje stond ook dat de monteur met mij had afgesproken dat hij maandag terugkwam.... daarna 2 mailtjes dat er een monteur langskomt omdat mijn glasvezel nog niet is aangesloten...... ik begin mij nu toch af te vragen hoeveel er komen. 
Ik stuurde Edwin een berichtje met "Dit geloof je niet" en het hele verhaal.... zijn antwoord: "Ehmmm om de één of andere reden geloof ik het wel. Ik had vorige week de loodgieter voor de waterleiding, maar dat is ook nog niet aangesloten".   
Wij trekken dat soort dingen blijkbaar aan! 

Donderdag belde KPN-infra al vroeg en ze komen vandaag al ...... er werd zelfs gevraagd of het uitkwam en welk tijdvak ik het liefste had!
Nu maar hopen dan mijn tegels er niet weer uitmoeten!!!!! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten