Zoeken in deze blog

donderdag 26 september 2024

Welterusten

 
Woensdag:
Postnl kwam woensdag al vroeg met het grind, al voor 9 uur..... lekker, dat is binnen.  
Het werd gewoon op de vaste plek neergezet zonder eerst aan te bellen, dat doen ze wel vaker..... dus ik wist het pas toen ik een mailtje kreeg dat het bezorgd was. 
Nu moest het nog naar de achterkant, maar daar heb ik een manier voor...... het frame van een boodschappentrolley! Tas stuk, trolley blijft over. Hopen dat het er niet doorheen zakt, ik had even geen plankje om eronder te doen, maar het ging goed. Die dingen zijn zo handig..... vooral als de tas er nog op zit, maar in dit geval ook zonder tas. Ik gebruik ze zo wel vaker, eenvoudig op te bergen omdat ze klein zijn en het deels opvouwbaar is.... ik bewaar het frame altijd als de tas stuk is!  
Vandaag wordt boodschappendag... door al dat wachten de afgelopen dagen kwam het er niet van. Ook even naar de bouwmarkt, maar misschien wacht ik tot morgen omdat dat even teveel wordt anders.... ik zie wel. 
Na de boodschappen en een lekkere lunch met pasta pestosalade met veel rauwkost en wat fruit


bleek het inderdaad beter te zijn om het even uit te stellen. Het werd een slaapmiddag. Heerlijk, dat had ik nodig...... even helemaal niks, geen drukte om mij heen en lekker slapen. Ik dacht even lekker tv te kunnen kijken, dingen inhalen die ik gemist had, maar dat ging niet lukken..... na een minuut of 10 schat ik was ik al in dromenland. Het was gewoon even teveel de laatste tijd, maar wel blij met alles wat klaar is! 
Nu morgen naar Purmerend om de rolborders te halen die ze niet willen brengen..... maar ik heb ook andere dingen nodig uit die bouwmarkt die ik zelf even moet bekijken.  Geen idee hoe zwaar die rolborders zijn, maar opgerold zijn ze te rollen 😁 en als het teveel is laat ik ze gewoon even in mijn auto leggen door iemand daar en laat ik ze in mijn auto tot ze nodig zijn. Ik weet ook niet hoe groot zo'n rol is.... ik weet wel hoe lang als hij uitgerold is, maar ik zie niet voor mij hoe groot dat opgerold is..... nou ja ik zie wel..... als het te lastig is vraag ik daar dus wel hulp.
Ik wil ze eigenlijk voor vrijdag hebben, dus dan zal ik ze echt donderdag moeten halen.
Als het vrijdag erg slecht weer is heb ik ze nog niet nodig, maar dat is afwachten, want van de voorspellingen kan je ook niet op aan...... ik kan er maar beter klaar voor zijn! 

Donderdag: 
Na een goede nacht nog niet uitgerust, flinke hoofdpijn......dat wordt dus een rustdag met veel slapen..... met waarschijnlijk niet veel meer dan af en toe wat kleine dingetjes op hun plaats zetten. De bouwmarkt zit er niet in vandaag. Zelfs als ik vanmiddag opknap kan ik dat nu beter niet doen. Geen drama.... het komt wel. Het is niet belangrijk genoeg om anderen in te schakelen, bovendien is mij op dit moment zelfs dat teveel gedoe (hoe raar dat misschien ook klinkt, dat begrijpen alleen mensen die dit ook wel eens hebben) en misschien nog niet eens nodig!
Ik moet mij aanpassen aan wat mijn lichaam wil en kan en niet andersom!
Het is gewoon wat te druk geweest.... het komt wel weer goed. Het is niet nieuw voor mij, ik had dit altijd al, maar nu veel sneller.  Het besluit om onder een deken te kruipen en niks meer te doen, te willen en niks te regelen geeft al rust! Even niks......welterusten. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten