Zoeken in deze blog

donderdag 14 juli 2022

Een rommelige week

 Het liep dinsdag niet storm bij mijn tafel met weggeefspullen..... eigenlijk heb ik niemand gezien, maar er bleken toch wat dingen weg te zijn gelukkig. Ik weet het niet precies, ik heb geen inventarislijst gemaakt waarvan ik het kan afstrepen, maar een paar dingen vielen mij toch op...... er zijn 2 puzzels van 1000 stukjes weg, wat petjes, een fotolijst, een knikkerspel, een houten (sier-)weegschaal en een mandje pocketboeken was leeg...... nou, dat ruimt toch weer! 
Misschien wel meer boeken en puzzels, maar dat weet ik niet zo precies. 
Dus zo geleidelijk aan is er echt wel iets weg gelukkig. De rest staat nu binnen, vnl boeken en puzzels.... op verzoek zet ik evt. wat voor de deur, maar niet meer op de tafels, gewoon even een doos (of meer) voor de deur voor de liefhebber die aangeeft te willen 'neuzen'. 



Dinsdagavond sloten we met de muziekvereniging het seizoen af met een buitenconcert. Na een paar jaar op een andere locatie gingen we deze keer weer terug naar 'de vogelkooi' op het grasveldje bij Swaensborch. Heel gezellig daar...... er zaten al mensen in de tuin te wachten op wat komen ging, er kwamen mensen aanlopen met tuinstoelen en het weer werkte mee.



 Ik vond het wel te warm, maar de zon was achter donkere wolken verstopt, dus dat scheelde al veel. Jammer dat een sopraansax mankementen kreeg, de octaafklep sloot niet goed en dan is er niet goed op te spelen..... niet leuk natuurlijk. Ze zat voor mij..... en kon niet meer meespelen. 


foto Carin v.d. Lingen



 Het bleef droog en na afloop kregen we daar nog een hapje en een drankje.... heerlijk! Even helpen opruimen, de stoelen in de aanhanger etc., nog even napraten..... en toen stapte ik weer op de fiets.... het was genoeg geweest.
Thuis haalde ik de spullen naar binnen en haalde de auto weer op...... nachthemd aan en tv kijken ...... ik heb niet veel gezien..... ik sliep al snel en werd pas om vier uur weer wakker...... daarna wel weer in slaap gevallen. 

Woensdag werd ik laat wakker, lekker even uitgeslapen! Verschillende klusjes gedaan, boodschappen.... gewoon lekker bezig geweest dus. Het was wel erg warm, benauwd warm..... toch in de namiddag nog gewandeld. En 's avond laat weer een wandeling..... als het warm is doe ik dat vaak..... en nu kon ik gelijk kijken of de supermaan te zien was. Hij stond laag...... dus lastig te vinden achter de huizen en bomen...... in deze tijd van het jaar schijnt hij niet echt door de bomen. Het was ook bewolkt, soms was het alleen een lichte vlek die door de wolken te zien was. Maar ik heb hem toch op de foto.... geen superfoto, wel een supermaan! 








Donderdag begon met de tandarts, gelukkig niet zo vroeg.  Alles was goed, dus ik stond snel weer buiten..... zoals altijd lachend, want ik heb een leuke tandarts. 



Ik was lopend, dus dat was gelijk mijn dagelijkse wandeling. 
Na de lunch viel ik weer eens in slaap..... het is ook een drukke week en dan heb ik dat wel vaker. 
Maar het is bijna vakantie en dan heb ik bijna geen afspraken meer...... heerlijk, de tijd aan mijzelf en even lekker doen waar ik zin in heb. 



Of ik nog voor de bouwvak (1 augustus) nieuw glas krijg weet ik niet, ze hebben nog niet gebeld voor een afspraak en ik hou nergens meer rekening mee...... 

dacht ik.....maar ik werd net (terwijl ik dit schreef) gebeld ze komen 28 juli

Hoeraaaaa!!!!!

En dan kan ik nu alvast even vakantie vieren! De laatste dingen doe ik in de laatste week en dan mag alles binnen weer normaal staan! Eindelijk kan dan de echte reorganisatie beginnen! 




Ik wens iedereen een heerlijke vakantie!






2 opmerkingen:

  1. Net op tijd het glas, buiten spelen, gezond gebit, supermaan bekijken, jouw week kan niet meer stuk. 😄😄

    BeantwoordenVerwijderen