Zoeken in deze blog

vrijdag 1 juli 2022

Plannen

Nu ik toch niet heel veel meer kan doen hier ben ik vnl. bezig met plannen maken.
Omdat mijn huis een pakhuis lijkt en ik nog niet weet wanneer ze komen heb ik eigenlijk niet veel zin meer in het opruimen en tijdelijk verplaatsen..... toch ga ik tussendoor nog wel verder, maar ik kan nergens meer bij en er zijn dingen die ik pas op het laatst kan doen!






Het wordt een complete reorganisatie en het zal lang duren voor het echt klaar is. Maar doordat er veel veranderd wordt is het wel steeds heel leuk als er weer iets klaar is...... dat is anders dan alleen maar netter opruimen. En door het verplaatsen van kasten moeten ze ook echt leeg en ben ik vanzelf weer aan het uitzoeken wat er weg kan en sorteren. 
Op de zolderkamer komen 2 bedden te staan met een ladekast ertussen die ik nu ergens anders heb staan..... op de zolderkamer staat een tafel die naar Edwin zijn kamer gaat (moet nog wel even meten of het past) en daar gaat mijn poppenhuis naartoe...... dan heb ik meer ruimte er omheen en kan ik het evt. uitbreiden. De tafel bekleden met gras of iets wat er op lijkt..... misschien een schuur aan het huis bouwen met een slaapkamer erboven.... misschien een balkonnetje...... ideeën genoeg. Één van de poppenhuiskinders heeft een paard..... misschien een stal voor het dier.... en in elk geval een lekker grasveld. 
In die kamer wil ik twee kasten verwisselen.... een lage boekenkast gaat naast de deur en het rek daar naar het raam. 
En doordat het poppenhuis naar boven gaat heb ik op de tv-kast weer plek voor andere dingen. 
In de keuken wil ik ook twee kasten omwisselen.
De hoge boekenkast op mijn slaapkamer wil ik omwisselen met de lage boekenkast op de overloop. 
Ik wil kijken of ik de badkamer anders kan inrichten. 
En verder gewoon opruimen en alles een goede plek geven.... sorteren etc. Misschien een rek anders neerzetten op de tussenzolder zodat ik beter bij de dingen erachter kan..... maar dat moet ik ook eerst nog meten. Er zijn echt nog wel dingen die wegkunnen, maar het is niet handig om dat nu allemaal te voorschijn te halen. Maar ik blijf dus wel verder uitzoeken of er dingen weg kunnen.
Ik wissel het af..... dingen uitzoeken, dingen verplaatsen, schilderen, weer opruimen etc., want het moet wel leuk blijven en natuurlijk kan (en wil) ik ook niet te lang achter elkaar doorgaan en zeker niet met steeds hetzelfde.... afwisselen maakt het leuker!. Er is geen deadline (hoop ik, je weet maar nooit, nieuwe ramen had ik ook niet verwacht). Van mij mag het best een paar jaar duren voor het echt klaar is..... zolang er maar steeds weer iets klaar is waar ik tevreden over ben, zodat ik verbetering zie! 
Misschien zet ik binnenkort een klaptafel voor de deur met spullen die ik niet verkocht op de rommelmarkt en misschien nog wat meer...... gratis mee te nemen! Dat zet ik dan op facebook en dan maar hopen dat mensen wat meenemen. Het hangt ervan af hoe de dingen lopen.... of ik gebeld wordt voor een afspraak, of het droog blijft en of ik er zin in heb. 





Ik zal echt nog wel eens op rommelmarkten gaan staan, maar ik heb nu teveel..... als ik minder heb kan ik het beter uitstallen als ik weer een tafel huur..... dan blijft het overzichtelijk. Ik ben de laatste keer best wel wat kwijt geraakt wat echt ruimt, maar het had meer mogen zijn. 
Eigenlijk zou ik een afspraak met mijn kapster moeten maken, maar ik hoop steeds dat ik gebeld wordt voor een afspraak.... dat wil ik niet missen, want de vakantie komt in zicht en ik wil wel erg graag dat het voor die tijd klaar is...... dus ik ben nu zoveel mogelijk thuis.... ik ga vnl. de deur uit op een tijdstip dat ze niet meer zullen bellen. Geen probleem, genoeg te doen hier! 


2 opmerkingen:

  1. Poepoe, je woont in een opslagruimte. :-)
    Als die leguzzels nog compleet zijn kun je verkopen via Marktplaats of een andere tweedehandssite.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt.... een pakhuis!
      Ja, maar dan zijn de verzendkosten hoger dan de puzzel zelf, dat verkoopt slecht. Op de rommelmarkt ook geen één verkocht. Af en toe één schiet ook niet op, dus misschien gewoon op de stoep zetten in de hoop dat er dan meer tegelijk weggaan.... en anders naar de kringloop of eind volgende maand naar de rommelmarkt van de kerk.

      Verwijderen