Zoeken in deze blog

zondag 14 mei 2023

Moe d'r dag

 Het was een heerlijke moederdag! Ze zouden na de lunch komen, maar waren er al om half 1,  gezellig!..... ik had de lunch al op maar anders ook geen probleem, dan neem ik gewoon een broodje bij de koffie.
Ze hadden leuke cadeautjes mee, natuurlijk te veel, maar ik was er erg blij mee:
Een wc-rol-scheurkalender😂😂😂, set snijplanken met antislip onderzijden, lekker gekke oorbellen, leuke lepels, een cadeaubon.... en ik vergeet misschien nog wel wat...... ik had het al opgeruimd. In elk geval erg leuke dingen, heel blij mee!












De koffie stond al klaar en wat lekkers erbij....het was weer zelfbediening! Voor Laila stond al een bak water klaar en haar etensbak was gevuld.

Gezellig gekletst, die middag was zo om. Edwin en Geurtje gingen nog even naar de kringloopwinkel (en voor mij even naar de supermarkt). Ondertussen dekte ik alvast de tafel.
Ik had een leuk spelletje gekocht over verhaspelde spreekwoorden e.d.  .... Wesley stelt graag quizvragen en nu ging alles over taal, leuk! 
 Ik ging weer verder met de voorbereidingen voor het eten. Een dag eerder had ik het belangrijkste al gedaan..... ik had een overschotel met aardappelschijfjes, een zelfgemaakte lekkere saus erover (soort aardappel-anders (maar dan anders) en uien, ham en bacon en onderin een laag spinazie met kruiden-roomkaas...... en dan natuurlijk kruiden..... em geraspte kaas erover.

Verder sla en komkommer, haricot verts, er stonden allemaal schaaltjes met zuur, rauwkost, geraspte kaas en kip-krokant-schnitzels.... dus er was voor iedereen wel wat.
Ik vond het zelf in elk geval erg lekker...... en volgens mij de anderen ook.  En ik eet morgen hetzelfde, er is nog genoeg over..... lekkerrrrrrrr.
Geurtje maakte foto's van het eten










en er werden foto's van elkaar gemaakt.... Wesley wilde eerst niet op de foto.... ach ja....het is toch
 gelukt. 






 Hij zit in zijn examentijd, maandag weer een examen.....en er volgen er nog meer. 
Na deze school wil hij in Wageningen 'Moleculaire levenswetenschappen' gaan studeren..... hij is al aangenomen, nu alleen nog slagen.... maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Na afloop mochten ze weer zelf hun ijstoetje maken..... ook altijd lekker en gezellig.
Nog even kletsen en toen was het alweer tijd om te vertrekken. 
Ik stond op camera...... Edwin heeft een camera als hij achteruit rijdt..... even zwaaien.... hm.... ik ben net een vleermuis! 


Ze zijn weer veilig thuis...... weer een leuke dag voorbij..... en alles is weer normaal. 

2 opmerkingen:

  1. Heel gezellig ja, die van mij zitten ver weg, dus ik wacht op komende weekend, dan komt de jongste en haar compagnon over uit Canada, in juli zoon en gezin uit de Filipijnen en de middelste was al hier in maart/april en die komt met zoon wel meer keer per jaar hierheen, zij zijn het dichtste bij ( Nederland) , Ook fijn, want het hoeft niet persé op die dag moederdag te zijn ;-) Trouwens in Frankrijk is't de laatste zondag van mei en in Duirsland was het al eerder moederdag geloof ik ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, jij hebt ze ver weg....... daar ga je niet even naartoe. Maar als ze er dan zijn is het wel extra leuk en bijzonder lijkt mij,
    Nee, het hoeft niet perse op moederdag te zijn, maar als het kan vind ik dat wel leuk. Als het om de één of andere reden niet kan maak ik er ook geen probleem van. We vieren gewoonlijk alle feestdagen samen, maar ik wil dit dat ze het als verplichting zien.... Edwin kan het ook niet helpen dat hij enig kind is (ik ook niet trouwens).... hij kan nooit denken 'nu mijn broer maar, ze was met Kerst al bij mij' of zoiets.
    Heel veel plezier komend weekend en dan weer uitkijken naar juli!!!

    BeantwoordenVerwijderen