Zoeken in deze blog

dinsdag 9 april 2019

Slaaaaaap

Zo af en toe heb ik een slaapdag...... blijkbaar heb ik dan wat slaap in te halen, is het even te druk geweest of zoiets. Deze zaterdag was het zo'n dag......steeds opnieuw viel ik in slaap op de bank....ik had allerlei plannen, maar liet ze niet doorgaan, geen fut.  Bobbi (mijn weekend-logeerhondje) vond het prima, die kan ook de hele dag wel slapen en kroop lekker tegen mij aan.

Ineens schoot ik wakker met het idee dat ik iets vergat........o ja.....straatmarsenrepetitie......snel.....nog half in slaap probeerde ik op de klok te kijken.....kwart voor 6....laat maar! Vrijdag had ik er nog aan gedacht, zaterdag kwam het geen moment meer in mij op....ja, toen het te laat was.  Op mijn telefoon stond inmiddels een berichtje dat er maar weinig mensen waren komen opdagen. Sorry, ik was het echt wel van plan, anders had ik mij wel afgemeld! Ik loop vrijwel nooit meer mee op straat, een enkel keertje als het niet veel lopen is....het lopen gaat wel, het blazen ook, maar niet de combinatie. Mijn adem heb ik nodig om te lopen, ik krijg dan geen geluid meer uit mijn sax.....ik heb er altijd moeite mee gehad en dat is er in de loop der jaren niet beter op geworden.  Koningsdag is extra lastig, ik ging wel eens alvast naar het stadhuis (dus niet marcherend, maar zelf, eigen tempo), maar een succes was dat ook niet, ik loop dan toch met die sax om mijn nek, wat het moeilijker maakt...het is maar voor heel weinig nummers (omdat ik verder niet meeloop) en ik ben de rest van de dag af.....niks meer mee te beginnen!  Komt ook omdat het 's morgens is, vrij vroeg al..... dan kost het dubbel zoveel inspanning.....vroeg op is nog te doen, maar dan moet ik het wel rustig aan kunnen doen. Het is best een eind lopen naar het stadhuis met die sax mee...... met de auto is niet handig, ik kan op zo'n dag niet overal langs en er is weinig parkeergelegenheid. Op de fiets..... nee, de sax kan niet zonder tas in de fietstas (teveel kans op schade) en met tas is wat onhandig, want die tas daar achterlaten als ik moet spelen wil ik niet...... als ik hem kwijt ben heb ik een probleem!  Maar ook al speel ik dus niet vaak meer op straat.... de nieuwe marsen moet ik toch ook leren. Tijdens de gewone repetities kost dat te veel tijd, die tijd kunnen we beter besteden aan concertstukken, dus daarom deze speciale repetities.

De volgende straatmarsenrepetitie is over 2 weken.....ik zal een brief aan de deur hangen om het niet te vergeten!!!! Het is op een dag die mij niet echt goed uitkomt, maar nu ik het deze keer heb laten afweten ga ik de volgende niet afzeggen!!!

Maar omdat ik niet de enige ben die het liet afweten is er een extra repetitie tussen gekomen....IK KOM ER AAN!!!!

2 opmerkingen:

  1. Naar de repetitie gaan en daar verder slapen.
    Dan bèn je er in ieder geval. ☻
    Bertie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, ik ben het gewoon vergeten, anders had ik wel een wekker gezet

    BeantwoordenVerwijderen