Zoeken in deze blog

donderdag 4 april 2019

Even mopperen...

Natuurlijk, het is mooi dat ik een nieuwe badkamer krijg van de woningbouwvereniging en dat is zeker geen overbodige luxe, want de vorige bewoners hadden verwarming en wc verplaatst en daardoor had ik grote gaten in de tegels. Verder is er nooit iets aan gedaan, dus het werd wel eens tijd.  Toen was het nog van een andere woningbouwvereniging en dat ging toen nog echt op z'n "janboerefluitjes"..... het huis was bekeken toen de vorige bewoners nog niet eens aan het verhuizen waren en alles werd mooi gevonden, de plavuizen die ik niet wilde was ook woningverbetering, dat er drempels en kastplanken ontbraken was niet erg...... ik had het maar te accepteren. 

Nu dus een nieuwe badkamer..... er kwam iemand kijken, badkamerinspectie...... 1 week later kwamen er twee mensen kijken..... toen kreeg ik te horen dat de wc beneden ook moest, maar dat had ik niet afgesproken! Daaraan wist ik te ontkomen en het lukte mij de afspraak een tijdje uit te stellen, want ze wilden wel heel snel en dat kwam mij niet uit (ik had gelezen dat alles in overleg was, dus....)

Toen kwam er een brief dat er asbestinspectie kwam...... ik hoorde van iemand die die brief ook kreeg, maar niemand gezien had....daar hoopte ik op.
Vandaag ging de telefoon...... een afspraak voor de asbestinspectie......tuurlijk, kom maar op....... weer iemand die vast te laat is en met zijn schoenen aan mijn badkamer indendert! Zorgen dat de kast die ik van de smalle overloop moet weghalen niet overdwars staat of andere spullen waar ik mee bezig ben.
En ik snap het niet.....ik ben niet de eerste in deze straat die een nieuwe badkamer en/of wc krijgt....... als die anderen geen asbest hadden heb ik het ook niet! Ik kan mij niet voorstellen dat bij de bouw 1 huis in de rij asbest kreeg en de rest niet. 

Wat wordt volgende?

Kleurinspectie? Meterkastinspectie? Waterleidinginspectie? Ik kan er nog wel meer bedenken! Als ze weer wat willen vervangen denk ik eerst nog 10x na!

Ik heb er altijd een hekel aan als er mensen in mijn huis bezig zijn. Soms kan het even niet anders, maar dit vind ik overdreven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten