Zoeken in deze blog

vrijdag 29 maart 2019

Zomertijd.

Heerlijk vind ik het....zomer- en wintertijd.  Komend weekend gaat het weer in, lekker weer langere avonden! Oké, een uurtje slaap minder, maar ach..... daar kom ik ook wel weer overheen en in het najaar krijg ik een uurtje extra!.
Ik weet dat veel mensen het vreselijk vinden....... ik vraag mij af hoe ze dat dan doen met verre vakanties.... dan heb je een groter verschil en dan twee keer in korte tijd, lijkt mij veel beroerder als je zo slecht tegen het tijdsverschil van slechts 1 uur kan. Maar iemand vertelde mij dat dat anders is. Dat geloof ik dan maar, al snap ik het niet echt.
Maar goed, ik ben bang dat het toch afgeschaft gaat worden en dat zou ik vreselijk vinden...... eerder donker 's avonds en hoogzomer om een uur of 3 half 4 's nachts al licht....... tijdens een hittegolf helemaal vreselijk, want dan is het vroeger al smoorwarm. 
Eerlijk gezegd denk ik dat veel mensen die nu klagen over zomer- en wintertijd en toch tegen vinden vallen als ze in de zomer niet meer die lange avonden hebben........ maar bij deze kondig ik voor die mensen een verbod op klagen af! Ik mag wel klagen (heerlijk), want ik heb nooit afschaffing gewild!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten