Zoeken in deze blog

woensdag 6 maart 2019

Pechdag

Punt 07-10-2006:

Vrijdagochtend hoefden we niet vroeg op te staan, lekker!!
Maar toen ik beneden kwam vond ik een briefje in de bus dat de postbode aan de deur was geweest met een pakje waar Edwin al een paar dagen op wachtte.

Hij zou nog terugkomen, maar ik ben thuis geweest tot ca. 19.30 uur en toen was hij nog niet geweest, dus nu moet het maandag bij het postkantoor opgehaald worden.
Edwin moest toen hij weer thuis was even wat faxen, want hij ligt in de clinch met T-Mobile, die halen al maandenlang geld van zijn rekening zonder zijn toestemming, sterker nog, hij heeft geen enkel abonnement bij ze.
Wel dom natuurlijk dat hij het pas na een paar maanden merkte, maar nu moet hij alles terug zien te krijgen. (update: Is nooit gelukt!!)
De laatste persoon die hij daarover sprak zei dat hij even moest mailen of faxen, dan zou hij zijn geld terugkrijgen, maar er was geen e-mailadres of faxnummer te vinden, dus weer gebeld, en toen kreeg hij een faxnummer (E-mailadres wisten ze blijkbaar niet).
Omdat het goot van de regen zou hij met de auto naar mijn broers kantoor gaan om te vragen of hij even mocht faxen.

Hij kwam heel snel weer terug......... om te melden dat zijn autoradio gestolen was

Zonder verdere schade gelukkig! Troost is wel dat het geen dure was en dat hij kuren begon te krijgen. Hij vond het nog even te kostbaar om al een nieuwe te kopen, maar ergerde zich wel af en toe aan dat ding.
Hij wist niet goed hoe hij hem eruit moest halen, want het sleuteltje waar dat mee moet kan hij nergens vinden. Nou, dat hebben ze nu dus voor hem gedaan, zonder schade en verder hebben ze niet rondgekeken in de auto, ze gingen duidelijk alleen voor de radio.
Toen hij zijn auto net had hebben ze in Amsterdam geprobeerd in zijn auto in te breken, het is toen niet gelukt, maar ze hadden toen zijn slot en autoportier flink beschadigd.


Soms zit het mee en soms zit het tegen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten