Zoeken in deze blog

donderdag 21 maart 2019

Gisteren

De verkiezingen zijn weer achter de rug, ik vond het weer moeilijk. Ik stem altijd, maar beslis meestal pas op het laatste moment wat het gaat worden. De waterschapsverkiezingen vind ik nog belangrijker, maar daar weet ik nog minder van, dus ik ben flink aan het zoeken geweest op internet naar programma's en stemwijzers. 

De FvD heeft het goed gedaan, niet dankzij mij! Als ik Thierry Baudet zie heb ik altijd het gevoel dat ik naar een toneelstukje zit te kijken, alsof het allemaal niet echt is. Ook Theo Hiddema geeft mij dat gevoel, eng.  Met veel dingen ben ik het ook niet met hen eens, juist op punten die ik wel belangrijk vind, dus die viel meteen af, net als Wilders/PVV.  Nou is er geen enkele partij waar ik het helemaal mee eens ben hoor, maar een paar partijen ben ik het dus helemaal NIET mee eens en dat is dan reden genoeg om te gaan stemmen, als tegenhanger van die partijen. Als ik het helemaal niet meer weet dan kies ik voor een partij die (nog) niet veel te vertellen heeft, maar waar ook niet veel rare dingen van te verwachten zijn.

Ik was deze keer niet naar mijn eigen stemlokaal gegaan, ik wilde een stuk wandelen en dat bracht mij ergens anders. Eigenlijk had ik teveel gelopen....het was niet eens zo ver, maar gisteren kostte het moeite. Ik had eerder terug kunnen gaan, maar hoopte dat ik even over een dood punt heen moest....dat lukte dus niet. Daarom ben ik na het stemmen ergens een kop thee gaan drinken...daar heb ik lang gezeten, waarna ik weer fut genoeg had om via de kortste weg terug te gaan.

's Avonds heb ik niet veel meer meegekregen van de exitpolls en uitslagen....ik viel in slaap en werd om half 1 wakker......oeps.....ik moet voor ik ga slapen altijd wat eten, maar dat ging niet meer.....vandaag om half 9 bloedprikken en dan moet ik 8 uren nuchter zijn...... ik moest het doen met wat water en meer niet! Maar ook het niet eten beïnvloedt de uitslag en in mijn geval meestal ongunstig....nou ja, daar kan ik nu niets meer aan doen.


2 opmerkingen:

  1. Voorlopig zijn we er weer even van af.
    Fvd had in Noord-Holland sowieso niet veel stemmen, als ik het goed lees.
    Bertie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier niet zoveel stemmen als in Noord-Brabant, maar toch veel te veel. Ik geloof dat in Volendam 40% op hem gestemd heeft.... dit wel vooral ten koste van Wilders.
    Nee, het is niet mijn partij.

    BeantwoordenVerwijderen