Zoeken in deze blog

woensdag 20 maart 2019

Positief en lief!

Vorig jaar zette ik (bijna) elke dag iets op mijn facebook waar ik blij van werd.  Ik zie veel negatieve dingen op facebook en vond dat een leuke tegenhanger. Na een jaar stopte ik ermee, niet omdat ik niet dagelijks blije momenten heb, maar de kans was groot dat ik wel erg veel in herhalingen zou vervallen, want nog steeds kan ik blij worden van een madeliefje in het gras en natuurlijk van een lief gebaar van anderen, van een mooie zonsondergang en soms zelfs van een regenbui....... dat hoef ik niet elke keer te plaatsen.  Misschien volgend jaar weer, maar nu even stoppen, anders werkt het niet meer!

Vrijdag was ik in ons clubgebouw en zag een tas hangen waar ik blij van werd! Ik maakte er een foto van en zette hem op facebook en schreef er bij dat die tas echt iet voor mij was, zo'n positieve tekst.....geweldig!

Dinsdag was ik weer in ons clubgebouw en één van onze leden kwam naar mij toe: "Jij vond die tas toch zo leuk? Die is van ons, maar we hebben tassen genoeg, je mag hem wel hebben!"



Als ik het mij goed herinner vroeg ik of zij gek was, terwijl ik toch heel zeker weet dat zij dat niet is, maar ja, ik bedoelde dat natuurlijk niet negatief 😏. Zij verzekerde mij dat ik hem echt mocht hebben en dat vond ik natuurlijk super. Blij liet ik later de tas zien aan iedereen die het maar zien wilde! Geweldige tekst!! Misschien ga ik de tas nog wat opvrolijken  met fleurige bloemen of harten of zoiets, even over nadenken wat het leukste is.



Bedankt Iris!

5 opmerkingen: