Zoeken in deze blog

zaterdag 9 maart 2019

Hulp

11-12-2010

Donderdag was het tijd om een beetje uit te slapen. Toen ik wakker werd zag ik dat het eigenlijk weer was om in bed te blijven: Sneeuw, natte sneeuw, regen en hagel.
Toch moest ik boodschappen doen, ik had geen brood meer en  ik had ook nog iets nodig voor het clubgebouw. 's Avonds zouden 3 jongens de avond daar verzorgen en behalve wat ze echt nodig hadden, wilde ik ook iets te snoepen voor ze neerzetten.
Het was weer geen fietsweer en lopen had ik deze keer toch echt geen zin in (eerst naar de winkel en dan naar het clubgebouw met een zware tas met boodschappen). Helemaal tegen mijn gewoonte in ging ik dus met de auto.
's Middags kwamen mijn vriendin en haar dochter lekker een kop thee drinken en daarna bracht ik lopend de sleutel van het clubgebouw naar 1 van die jongens. 
Ze hadden het nog nooit eerder zelf gedaan (alleen samen met mij), dus ik was benieuwd hoe het zou gaan. Ze hadden mijn telefoonnummer, dus in geval van nood konden ze bellen.
En ja hoor, de telefoon ging: "Hé Sna, ze vinden nde koffie erg lekker!". 
Nou, dat is mooi, dan moet hij voortaan maar komen om koffie te zetten als hij het beter kan dan ik.
Dat was natuurlijk niet de reden dat hij belde, hij wilde weten hoe hij de handdoekautomaat moest vullen, want die was leeg. Keurig, ik denk dat veel mensen dat gewoon zouden laten zitten, maar hij deed dus echt zijn best.
Een uurtje later belde nummer twee met de melding dat er iets op was, maar gelukkig wist ik dat er nog voorraad was en waar hij dat kon vinden.
Ook weer opgelost!
Even later ging weer de telefoon en ik twijfelde......zou ik gewoon mijn naam zeggen of zou ik opnemen met: "JA...WAT IS ER NOU WEER?" Toch maar mijn naam en dat was maar goed ook, want ze waren het niet! Het was iemand die mijn hoekbank wilde kopen?!?!?!?
Ik heb helemaal geen hoekbank, laat staan dat ik hem wil verkopen hahahaha. Verkeerd nummer dus.
's Avonds laat werd er nog één keer gebeld voor een afspraak over de sleutel.
Ze hebben het perfect gedaan, alles keurig opgeruimd, ze mogen vaker komen!!!
En dat doen ze ook, want ze hebben voor volgend jaar al een avond afgesproken.
Super jongens! 

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, het was ze toch wat moeilijk afgegaan zonder jouw hulp.
    Ik was te bed gebleven. :-D
    grtjs, Bertie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, er was nog wat hulp nodig, maar daarna konden ze het wel alleen en gingen ze ook dingen organiseren..... het zijn toppers!!!

    BeantwoordenVerwijderen