Zoeken in deze blog

vrijdag 22 maart 2019

Rommelpech

Een tijd geleden wilde ik naar een rommelmarkt (die is 1x per 3 maanden) om spulletjes te verkopen.......ik had mij opgegeven en 2 dagen van tevoren haalde ik alles beneden en maakte prijskaartjes....toen ging de telefoon met de mededeling dat het niet door ging. Volgens mij is dat daarna nog eens gebeurd, maar in elk geval, toen ik mij de laatste keer daar opgaf werd het een week verzet, wat mij dan weer niet uitkwam.
Ik ging op zoek naar een andere, dit was niet leuk meer! Ik wilde niet te ver weg en niet te duur....ik vond het in Purmerend.....eenvoudig te vinden, mooie plek, 1 euro kostte het, dat was te doen. In oktober ging ik en ook Edwin en Geurtje gingen mee.....ik verkocht net iets meer dan niks en Geurtje en Edwin iets meer, maar ook dat was niet genoeg om een spaarvarken te spekken.  Zij hadden natuurlijk nog een flinke reis uit Arnhem vandaan, voor mij lag het anders en ik vond het er wel gezellig.  Ik wilde vaker maar in november kon ik niet, geen idee of er in december een markt was, maar toen zat ik in Arnhem, dus ik zou toch niet kunnen. Januari  was onzeker omdat ik toen ook in Arnhem zat en niet van tevoren wist hoe lang.....in februari kwam het ook slecht uit, maar in maart zou ik echt gaan!!! 30 maart!  Vorige week mailde ik om mij op te geven en al snel kreeg ik een telefoontje dat het niet zeker was dat het doorging. Daar was een goede reden voor en ze was nog op zoek naar een vervangster, maar ik zou het deze week horen. Ik wist al dat het in april op Koningsdag viel  en dan zou het niet doorgaan, dus ik hoopte op deze maand, anders werd het pas in mei
Donderdag kwam het telefoontje....het gaat zeker tot september niet door!!! Ik begin mij nu toch af te vragen wat die rommelmarkten tegen mij hebben, dit is echt niet leuk meer!
Er is er nog één in Purmerend, zelfde organisatie, die gaat wel door..... aan de andere kant van Purmerend (paar kilometer verder) in een wijk waar ik totaal onbekend ben..... hm.....eerst maar eens kijken waar dat dan is.
Natuurlijk zijn er meer rommelmarkten, maar ik wil dichtbij en goedkoop..... dan is het ook niet erg als ik niks verkoop.
En ja, ik kan het naar de kringloop brengen, of in de container gooien etc., maar ik wil het verkopen op de rommelmarkt! Blijft voorlopig koningsdag over..... maar dat is toch anders....als ik dat doe neem ik maar een deel mee...... ik zie nog wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten