Zoeken in deze blog

donderdag 20 juli 2023

Vakantie!!!!


Ik zocht het even op....... nee, nationale complimentendag viel niet op 18 juli dit jaar, maar zoals elk jaar gewoon op 1 maart..... het was dus al geweest. 
Echt, binnen een uur kreeg ik het ene na het andere compliment binnen van verschillende mensen: 
"Wat een leuk shirt is dat.... en het past zo goed bij die leuke broek!" 
"Wat zie je er goed uit" (hé, die had ik vorige week ook al een keer gehoord).
"Wat zie je er leuk uit"
"Wat zit je haar leuk, wie is je kapper?" 

Nou, dat is al veel voor een hele dag, maar alles was binnen het uur. Het begon toen ik bij de diabetesverpleegkundige vandaan kwam en ik mijn fiets van het slot haalde. Ik ging daar vlakbij even boodschappen doen en het laatste compliment kwam toen ik mijn boodschappen in mijn fietstas probeerde te krijgen. 
Wel leuk natuurlijk, beter dan dat iedereen vervelende opmerkingen maakt, alleen begreep ik het niet zo goed omdat ik geen nieuw kapsel had, geen nieuwe kleren aan en volgens mij ook verder niet veranderd was.... dus vooral van de mensen die ik vaker zie verbaasde het mij. Het enige dat ik kan bedenken is dat ze mij de vorige keer zagen toen het zo heet was....... dan is elke stap mij er één teveel en zie ik er oververhit uit..... en nu, met deze lagere temperaturen, met wolken en af en toe wat regen kom ik weer helemaal tot leven.....ik vind dit heerlijk! Warm zat! 





Diabetesverpleegkundige dinsdag dus ook weer met een bezoek vereerd..... alles goed.... nou ja bijna. Bloeddruk was een tikkie te hoog (echt heel weinig).....ik mag het zelf bijhouden, als het steeds zo is moet ik het melden, maar als het meestal duidelijk lager is is er niks aan de hand. Meteen een goede bloeddrukmeter besteld, die was woensdag al binnen..... paar keer gemeten al.... steeds is het prima. 
Ik schijn een uitzondering te zijn.... ik heb nog geen bloeddrukverlagend medicijn...... en dat wil ik graag zo houden! 




De laatste repetitieavond van dit seizoen is ook weer achter de rug..... we hebben vakantie! 



Ik had eerder begrepen dat we al gestopt waren, maar we hadden dus toch nog één repetitie..... we hielden geen pauze, maar speelden nog even door en stopten toen wat eerder dan gebruikelijk. Toen ik buiten kwam begon het net te regenen, niet heel hard, maar duidelijk voelbaar. Niet erg...... hoewel ik geen jas of vest mee had vond ik het niet erg...... lekker verkoelend juist. 

En nu ...... heeeeeeel weinig afspraken! Lekker niet aldoor op de klok te hoeven kijken, geen wekker.... gewoon lekker niks! Ik heb nog een paar verjaardagen en ik moet naar de tandarts...... en verder...... fietsen, wandelen (ook met de logeerhond), waarschijnlijk dagjes met de trein (als het niet te warm wordt), misschien nog een weekje naar Arnhem.... en ik zal vast wel eens op een terrasje te vinden zijn.... ik zie wel......  rustig aan!  Het is niet verboden om in de vakantie bij mij op visite te gaan (of om zelf op visite te gaan), maar geen afspraak voor over 3 weken om 10 over 2 ..... waardoor ik er steeds rekening mee moet houden ..... in de vakantie is het: "Ben je thuis? Is het goed dat ik zo even langskom?).  


Ik wens iedereen een heel fijne vakantie!

sommige mensen hebben al vakantie of hebben het zelfs al achter de rug, maar de scholen zijn binnenkort allemaal gesloten!
Veel plezier, thuis, aan de andere kant van de wereld of ergens daar tussenin..... maak er wat leuks van.
Bedenk dat je het overal leuk kan hebben..... als je er maar wat van maakt!






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten