Zoeken in deze blog

maandag 27 mei 2019

Klaar!

De schilder is geweest, was maar een klein half uurtje te laat!
Dat was niet zo'n groot probleem, dat kan.....altijd file hier om die tijd, daar kan ik mee leven.

Een heel aardige en beleefde jongen/man...... ik denk niet dat hij de degene was die het vrijdag zou doen Hij moest nog even zijn instructies doorlezen voor hij begon, maar toen ging het snel......met een uurtje was hij klaar en vroeg mij of ik even kwam kijken. Enorm opgeknapt natuurlijk.......en nu moet ik zelf nog aan de slag...... de raampjes en het hout erboven, de deur en de deurpost....... en eigenlijk ook de overloop en meer, maar eerst de badkamer!

Net even goed de vloer daar gesopt, dat moet nu drogen en dan ga ik vast wat opbouwen.
Ik heb alvst wat spullen uit de schuur van buurvrouw gehaald, dat staat nu in de gang......even schoonmaken en dan kan het naar boven.

Ik had vrijdag aan de telefoon gezegd dat ik wilde weten hoe laat er vandaag iemand zou komen, want dan kon ik er rekening mee houden, ik had meer afspraken! Prima af te zeggen, maar dan moet ik wel weten wat ik af moest zeggen.
Die afspraken had ik, maar dat waren afspraken met mijzelf......ik was van alles van plan, dingen die ik vrijdag had gedaan als ze toen gekomen waren.......afspraken met mijzelf zijn ook afspraken! 
Nu even zitten met een koppie thee, dan kijken of de boel droog is en dan war dingen neerzetten in de badkamer, ik wissel het af met de boel wat opvrolijken met (muziek-)stickers en andere dingen......misschien weer wat uit die schuur halen...... mijn bad neerzetten en een heerlijk bad nemen!  Misschien ga ik ook even een makreel halen, lekker, we hebben hier een visboer die echt lekkere makreel heeft, hij rookt ze zelf......jammie. Vanmorgen om even over zessen stond ik met zijn vrouw te praten, ze wonen bij mij in de straat....ik denk dat ik daardoor aan makreel dacht......lekker en gezond.....ik ga mijzelf vandaag maar eens verwennen.......ik heb het gevoel dat ik vrij ben.....geen mannen meer over de vloer, niemand meer met schoenen in de badkamer en vooral: Niet meer vroeg op en rekening houden met al het werkvolk!!!  Mijn huis is weer van mij!!!  .

4 opmerkingen:

  1. Ans, zo ais je, aan alle leed komt vroeger of later een einde, positief of negetief. gelukkig voor jou positief. Dit laat mensen hun ware aard zien. Jij bent bijvoorbeeld al uiterst gelukkig met de plaats van je neus op je gelaat. M.a.w. je bent niet moeilijk, je bent blij met het leven. Houden zo !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben vaak niet moeilijk Bob, maar vrijdag toen die schilder niet op kwam dagen en ik de hele dag voor joker op de bank zat te wachten heb ik mij toch maar even van mijn moeilijke kant laten zien. Dat was het laatste....... een week lang heb ik niemand gehad.....het had zoveel eerder klaar kunnen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk!
    Een schilder maakt alls ps echt àf.
    Nu alles op je gemakkie inruimen, en genieten.
    Dat van het bad begrijp ik niet goed, hoezo neerzetten? Ik ken alleen ingebouwde of losse op pootjes, loodzwaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De schilder kwam voor het plafond, dus ik kon nog niks neerzetten, ik moet/wil zelf rond het raam en de deur e.d. schilderen, maar daar hoeft niet veel voor opzij, dus voorlopig zet ik vast wat dingen neer.
    Hahaha, ik heb een plastic zitbad.....weegt niet veel, ik zet hem gewoon neer...... moet alleen zorgen dat ik hem niet te snel laat leeglopen, anders staat de badkamer blank....maar de stop er omgekeerd op werkt goed genoeg, of anders een washandje erop......dan loopt hij ook langzamer leeg. Omdat ik klein ben is het voor mij bijna een ligbad....met opgetrokken knieën.
    Zo af en toe vind ik dat heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen