Zoeken in deze blog

woensdag 29 mei 2019

Dinsdagochtend.....

.....ik was best vroeg wakker, maar niet uitgeslapen. Het zou nog een lange dag worden, dus ik besloot het rustig aan te doen.
Toch wat kleine dingetjes in de badkamer gedaan, even een oude broek aangetrokken die binnenkort de vuilnisbak in kan....daarbij een oud dun shirt en geen bh, niemand die mij ziet.... daarna ging ik lekker liggen lezen op de bank. De kans zat erin dat ik in slaap viel, dus ik zette wel een wekker omdat ik 's middags nog weg moest. Af en toe dommelde ik weg. Ineens schrok ik van de bel...... wetende dat ik er niet uitzag twijfelde ik.....maar gewoon laten bellen voelt ook niet goed, dus toch maar open gedaan en daar stond de uitvoerder....... hij wilde de badkamer zien (kreun!). Niet echt blij op dat moment (had ik het geweten zou ik mij toch wel wat fatsoenlijker aangekleed hebben, dit was echt te erg, vooral dat bh-loos!!) maar ik begreep dat dit erbij hoorde...... hij bekeek het één en ander....natuurlijk met schoenen op mijn schone badkamervloer......stapte op mijn wc-mat (van plastic, dus eenvoudig schoon te maken) en ik bedacht ineens dat ik eerder die ochtend even het knopje uitgezet had......het is een piano-wc-mat....... maar nu maakte hij geen geluid! Toch jammer...ik had zijn gezicht wel eens willen zien als die mat geluid maakte als hij erop stond!   Er komt nog een loodgieter om iets te vervangen, ik ben er dus nog niet helemaal vanaf, maar dit is geen grote klus meer (denk ik). 

Vandaag maar eens op zoek naar verf.....niet veel zin (energieniveau is nog niet op peil), maar ik moet toch ook nog op zoek naar een cadeautje, dus dat kan dan ook gelijk even..... ik heb nog veel meer nodig, maar een hele dag winkelen gaat niet lukken....eerst het belangrijkste. Volgende week ga ik denk ik dan wel op zoek naar iets voor op de vloer op de overloop en bovenaan de trap (dat laatste is maar een heel klein stukje...... tussen trap en deur naar de overloop), want dat is echt op! Ook de overloop is niet groot, dus dat moet lukken voor niet teveel geld! Het mag vloerbedekking zijn, vinyl is ook goed, misschien een restant...... als het maar geen druk patroon is en niet blauw!
Ook daar moet ik schilderen.....het behang op de overloop is zo oud dat het vanzelf van de muur valt..... nu alles leeg is kan ik dat beter gelijk maar even doen..... elke dag iets! Als muren en plinten klaar zijn kan de vloerbedekking/het vinyl/of wat dan ook erin en kan alles weer op zijn plaats! De deuren en de zoldertrap komen daarna aan de beurt en ik heb nog meer plannen, maar alles op z'n tijd.

2 opmerkingen:

  1. Onverhoeds overvallen, haha, ik snap hoe je je dan voelt. ☻
    Een w.c.-mat met geluid? Waar verlopen ze die?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, inderdaad een soort overval.
    Die mat heb ik eens van Edwin en Geurtje gekregen, het is een piano die ik zittend op de pot met mijn voeten kan bespelen.....volgens mij heet het potti piano....het zal op internet wel te vinden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen