Zoeken in deze blog

donderdag 16 mei 2019

Mijn dag kan niet meer stuk!

Ja echt....het begon natuurlijk al lekker omdat ik kon uitslapen en daarna lekker rustig aan wakker worden..... dat is voor mij de beste start! Geen werklui vandaag, heerlijk! Hoe aardig en gezellig ze ook zijn, even niks is erg fijn. 

Vandaag ben ik van plan om dan ook niet veel te doen....wel even een klein stukje wandelen en misschien wel meerdere keren....om conditie op te bouwen, maar verder niks bijzonders.

Wel moest ik op een pakketje wachten, maar dat kwam via DPD en die zijn behoorlijk nauwkeurig met de voorspelling hou  laat het komt (tussen 11.44 en 12.44). Ze melden zelfs op de site hoeveel stops ze nog hebben voor ik aan de beurt ben.
Tegen de tijd dat ik hem kon verwachten liep ik even naar de keuken en zag hem aankomen.....meteen naar de voordeur..... hij stapte net uit en riep al lachend dat hij dit geweldig vond......en toen kwam het: "U bent de droom van elke pakjesbezorger!"  Nou, na zoiets kan mijn dag natuurlijk niet meer stuk!! Dat ik dat nog mag meemaken, dat ik iemands droom ben!

Nu zit ik leuke stickers te zoeken voor op mijn tegels en evt. het raam. Ik vind het moeilijk. Ik heb stickersites ontdekt met veel mooie stickers, maar het meeste is het net niet of veel te prijzig. Ik vind bloemen en of vlinders wel leuk, maar bijna alles is in één kleur en dat vind ik voor bloemen en vlinders wat saai, ook al hebben ze het wel in geel. Ik kwam muzieknoten tegen....dat mag wel in één kleur en ook dat hebben ze in geel.....maar zwart kan ook.... ze hebben ze in vele soorten...... maar ik ben al snel 15 euro kwijt voor 1 vel of pakketje en dan heb ik niet voldoende voor de hele badkamer. Soms staan de formaten er niet goed bij of het aantal.  Voor het raampje had ik ergens glas-in-lood statische folie ontdekt...... dat schijnt wel erg vrolijk door..... maar is alleen in de winkel te koop. Ik zou best even willen winkelen, maar tegelijkertijd heb ik geen fut. Ik kan het beter nog niet doen....ik verpest het er alleen maar mee nu, langzaam opbouwen gaat beter. Maar wat zou ik nu graag even langs Leen Bakker en/of Kwantum willen, en Action, daar zag ik ook allemaal kleine dingetjes die misschien voor mijn badkamer geschikt zijn.....en Big Bazar, Wibra, Xenos, Gamma, Praxis en Zeeman....... even geduld nog! Ik kom niet verder dan af en toe de supermarkt voor wat verse dingen en zelfs dat doe ik met de auto.
Morgen krijg ik loodgieter en elektricien, maar het weekend heb ik niks....geen verjaardagen, gewoon helemaal niks!  Dat moet helpen om verder op te knappen!!

De lampen voor badkamer en wc liggen klaar....ik weet dat ik er in de wc niet bij kan, maar dat komt wel goed..... alleen.....ik heb in het verleden wel vaker lampen opgehangen (lang geleden), maar dan zag ik altijd een stukje snoer aan de lamp zitten dat ik dan met een kroonsteentje moest verbinden..... ik zie nu geen snoer. Ik heb nu geen zin om mij er helemaal in te verdiepen en ik kan altijd nog advies vragen aan de elektricien, die kan en wil het mij vast wel uitleggen......het zal wel simpel zijn.

2 opmerkingen:

  1. Een dag om mooie dingen uit te zoeken en bij te komen. Kan ik me heel goed indenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies.... even bijkomen! Loodgieter is nu ook klaar......wc en wastafel mag ik gebruiken, douche nog niet (over een week op z'n vroegst)

    BeantwoordenVerwijderen