Zoeken in deze blog

zaterdag 13 augustus 2022

Dag 2 en 3 in Arnhem

Dag 2 in Arnhem was vooral een dag in Nijmegen..... gezellig winkelen, lekker op een terrasje wat drinken, een lekker broodje met wat drinken bij de Hema, gewoon een lekkere dag met z'n vieren.

\





Foto's door Geurtje gemaakt:





Wel lachen..... Geurtje mocht omdat ze jarig was bij de Hema een gratis Tompouce ophalen, maar ik mocht er één ophalen omdat ik aan een wedstrijd meegedaan had.......en niet gewonnen had, een troostprijs dus. Wij gingen dus allebei onze Tompouce ophalen........ ze waren op! Pech!
Daarna naar Geurtje haar huis en Edwin bakte pannenkoeken..... ik mag wel zeggen heerlijke pannenkoeken, echt, dat doe ik hem niet na!! Alleen....... het rookalarm ging steeds af..... iedere keer weer, heel irritant. 
Maar toen de laatste pannenkoek klaar was was dat leed geleden. We aten ze buiten op.... het was heerlijk weer om buiten te zitten. 

\



We maakten het niet zo erg laat..... wel weer even kletsen voor we naar bed gingen en natuurlijk samen nog even wandelen met Laila . 

Dag 3. Maandag, Edwin had de hele week vakantie, dus hij hoefde niet vroeg op..... lekker rustig aan en gezellig dus. Terwijl hij Laila uitliet ging ik even douchen...... toen ik daarna bij de deur stond hoorde ik het hek dichtslaan.... ik ging er vanuit dat het Edwin en Laila waren en deed de deur open .... en daar stond de buurman. Die ken ik, dus we stonden even te praten en ondertussen kwam Edwin erbij. 
Edwin ging met mij naar Ede...... even winkelen weer..... daar zit een grote Prijsmepper, hij weet dat ik dat een heerlijke winkel vindt en in Arnhem is hij weg, dus leuk om daar even naartoe te gaan. Hij keek voor alle zekerheid eerst nog even of hij open was op maandag, je weet maar nooit.... en ja hoor, gewoon de hele dag open! Niet dus..... door een technische storing gesloten. Dan maar andere leuke winkels in.....ook prima, maar wel jammer natuurlijk. Na een paar winkels was het toch echt wel lunchtijd. We vonden een terrasje waar we heerlijk gegeten hebben, vriendelijke bediening, niet te duur..... gewoon heel goed! Een aanrader! 





En weer verder winkelen...... bij de Hema even naar binnen.... o, het restaurant is gesloten i.v.m. zieken.  Gaat lekker vandaag in Ede. 
Toch even mijn Tompouce halen... ... ik ben niet eens gek op die dingen.... o ik lust ze best hoor, maar het is zeker niet mijn favoriete gebak want het roze deel vind ik eigenlijk veel te zoet, de rest vind ik wel lekker maar ik koop het nooit voor mijzelf. Edwin zou hem meenemen naar Geurtje.... dan had ze toch haar Tompouce en nog wel in een speciaal verjaardagsdoosje. En of zij hem dan opeet of Wesley of Edwin of misschien wel allemaal een stukje zal mij een zorg zijn! 
Ik ging niet mee naar Geurtje..... het was niet mijn bedoeling om steeds daar te eten en iedereen op zijn lip te zitten...... normaal ben ik in Edwin zijn huis en van daaruit ga ik winkelen of wandelen of wat dan ook en af en toe naar Geurtje en Edwin zie ik dan 's avonds laat en 's morgens vroeg. Nu Edwin thuis is is het allemaal een beetje anders. Wel heel gezellig natuurlijk, heerlijk zo!  En ik vond het super om met hem naar Ede te gaan, maar ik vond het logischer als ik nu naar zijn huis ging en verder voor mijzelf zorgde, ik denk dat ze ook wel eens zonder mij willen zijn! Dat zijn ze meestal wel natuurlijk, maar een paar dagen achter elkaar met mij kan best veel zijn...... ik vind het allemaal erg leuk, maar het moet ook leuk blijven voor iedereen! Ik zeg ook altijd dat het gezegd mag worden als ze mij liever even niet hebben, als ze bijvoorbeeld feestdagen eens anders willen vieren of als een weekje logeren teveel is of niet uitkomt! 
 Al snel viel ik even in slaap, ik had een drukke week achter de rug...... vaak ook te kort geslapen..... ik had even een tukkie nodig. Laila vond het prima, die sliep ook. Edwin had voor mij de tv aangezet via internet...... uitgelegd hoe alles werkte...... ik keek op tv maar bediende het via een laptop..... hoe dan ook..... ik was de cursor kwijt..... ik kreeg hem wel op de laptop, maar ik moest hem op de tv hebben....  ik snapte er echt niks van, maar dit was ook iets dat ik nooit deed...... wel kijken via en op de laptop, maar niet op deze manier..... ik werk nooit met meerdere schermen. Ik had wel een idee, maar dat lukte niet, ik dacht alle mogelijkheden geprobeerd te hebben, alle kanten, maar het lukte niet. Ik besloot te wachten tot Edwin thuis kwam, ik kon hem wel een berichtje sturen, maar ik wachtte wel. Ik had nog wel even op internet gekeken, maar ik kwam alleen dingen tegen waarbij ik instellingen moest veranderen en dat doe ik niet op Edwin zijn laptop! Uiteindelijk ging hij uit.... ik kreeg hem weer aan de gang en ineens lukte het met de cursor ook, maar nu miste ik het geluid...... dat kwam weer via een ander apparaat..... en ook dat is gelukt...... er gaat tijd inzitten, maar dan heb je ook wat! Ik heb nooit beweerd dat ik handig ben met die dingen 😂
's Avonds weer samen Laila uitgelaten, nog even kletsen en naar bed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten