Zoeken in deze blog

zondag 21 augustus 2022

En dan is het alweer zondag....

Vrijdag moest ik wachten op een pakje en er zou nog iemand wat langs brengen, maar alles kwam gelukkig al vroeg, dus ik kon de deur uit. Het was duidelijk wat minder warm buiten, bewolking...... soms wat donker, maar soms kwam de zon door. Even boodschappen doen.... ik kwam vriendin tegen..... kletsen, in de weg staan..... dat kunnen wij! Maar we letten wel op hoor als we in de winkel staan te kletsen, we vragen regelmatig of we soms in de weg staan. 
We moesten even  bijpraten, we hadden elkaar lang niet gezien..... normaal zien we elkaar elk week, maar in de zomervakantie zetten we dit altijd stop. De laatste jaren hebben we natuurlijk ook de lockdowns gehad waardoor we elkaar minder zagen, maar zij blijft in elk geval wel op de hoogte door mijn weblog te lezen. En als er wat bijzonders is laten we het elkaar wel weten. We zien elkaar tussendoor wel, maar dan is zij aan het werk en kunnen we niet te lang kletsen. 

Daarna door naar de apotheek, want er lagen weer medicijnen voor mij klaar. 
Het regende een beetje..... veel stelde het niet voor..... het voelde heerlijk! Thuis even eten..... nog even zitten en toen naar de laatste visdag, ik wilde toch even langsgaan..... zonder EHBO heb ik alle tijd. 
Een tijd bij de klompenmaker gestaan die het allemaal zo leuk weet te vertellen...... bij de andere kraampjes met leuke handgemaakte dingen..... vooral het glas in lood vond ik erg mooi/leuk. Niet echt mijn prijzen, maar logisch dat het niet goedkoop is...... wel erg leuke dingen..... leuk voor een cadeau! 
De poppenkast stond er werkeloos bij..... op een bord stond dat Jan Klaassen en Katrijn ziek waren..... nou ja, dan zijn ze gezellig samen ziek! 
Allerlei leuke spellen voor kinderen, altijd leuk om te zien. Even gekletst met de EHBO-ers die later nog in actie moesten komen...... tijdens hun rondje lopen. Het werd al aan mij gemeld dat er iemand geweest was met een verwonding, maar toen zag ik dat ze elkaar net gevonden hadden...... dus ben ik doorgelopen, dan hebben ze mij niet nodig. 
Lekker wat vishapjes gegeten...... heerlijk.




Nog even een lekkere makreel halen en weer naar huis. Even wat drinken en ik voelde mij slaperig worden.... en ja hoor, nog even flink geslapen! 
Gewoon een lekkere dag.... niks bijzonders. Wel weinig gedaan, maar dat mag ook.....in het weekend ga ik wel extra aan de slag als het niet te warm is, maar als ik merk dat ik beter wat rustig aan kan doen doe ik gewoon minder! Ik heb de afgelopen tijd gewoon te weinig geslapen en veel gedaan..... door de hitte was ik steeds tussendoor wakker en soms waren er redenen om vroeg op te staan..... maar echt uitslapen lukte gewoon niet met die hitte. Soms wel een uurtje extra slaap overdag, maar meestal was dat ook tekort. 

Eten werd een broodje met wat warms erop..... het was mij te laat om nog wat fatsoenlijks te maken, zaterdag zal ik de maaltijd maken die ik vrijdag al van plan was.
Koppie Senseo erbij....... maar dan moet je dat niet aanzetten met de klep nog open, want dan krijg een een natte bende!!! Stom, gewoon stom! Is mij nog niet eerder begeurd. Ik moest dus toch nog aan de slag.... gelukkig staat het apparaat op kurken onderzetters, die namen al veel vocht op, maar er was nog genoeg naast gevallen.. 
Zelfs 's avonds deed ik niks meer...... alleen lekker tv kijken. 

En zaterdag deed ik alleen rustige klusjes..... dat is ook werk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten