Zoeken in deze blog

dinsdag 23 augustus 2022

Mag het een kleiner doosje zijn?

 De eerste pakjes kwamen per postnl.... nou ja, pakjes.... zeg maar pakken. Eentje was er van de firma die de rest per DHL laat komen..... die stond bovenop de stapel. Een rol tapijt had ik al aangepakt. De bezorger wilde alles binnenbrengen, maar ach... in mijn kleine gangetje..... dan moet hij de deur ook nog dichtdoen omdat ik er niet bij kan en het kost hem tijd..... dus ik zei dat ik het zelf wel deed. Één voor één naar binnen. Ik was bezig om de grootste doos open te maken toen de bel alweer ging (er zat nog geen 5 minuten tussen).... DHL..... 1 pakje.... de rest is al 2 dagen aangemeld, maar nog niet ontvangen door DHL.  Het bericht over DPD kon ik niet meer terugvinden in mijn mail.... dat was volgens mij ook onderverdeeld in 3 pakken, maar misschien heb ik het gedroomd, want zelfs bij de verwijderde mail was het niet te vinden.... dus ik ga er vanuit dat ik zelf in de war ben.... dan deze dag alleen nog GLS. De rest komt dan later deze week wel! 
Ik verbaasde mij over de grootste doos...... en een doos een maat kleiner..... wat kon daar allemaal inzitten? Ik had een tapijt besteld.... dat was er (en zou er niet in passen), een antislipkleed voor eronder, dat zat natuurlijk in de zak die ik ook had van hetzelfde bedrijf..... maar dan die twee dozen,,,, groot en flink..... ik snapte het niet, want verder had ik alleen 3 kleine ronde kleedjes besteld van 68cm.
Ik maakte de grootste doos open.... daar lagen onderin 2 ronde kleedjes..... beetje dubbelgevouwen, want op de bodem paste het net niet. 2? Had ik er dan toch 2 besteld? Ik had getwijfeld, maar ik dacht dat ik toch voor 3 gekozen had! De iets kleinere doos dan maar, geen idee wat dat kan zijn....... jawel, het derde kleedje! 
Wonderlijk om dat in 2 dozen te doen die allebei veel te groot waren voor wat er in zat. Het had met gemak in de kleinste van die 2 dozen gekund!
Het andere doosje (van een andere winkel) was ook wat aan de grote kant, maar dat was nog acceptabel, ze kunnen nou eenmaal niet overal een passend doosje voor hebben,

Voor GLS had ik een code gekregen die ik aan de bezorger moest doorgeven..... ik schreef die code groot op de spiegel naast de voordeur met een whiteboardmarker...... zo kon ik het niet vergeten!
De zeer vriendelijk bezorger heeft er verder niet naar gevraagd.
De inhoud is niet voor mijzelf, maar voldeed aan de verwachtingen..... samen met vriendin bekeken we het..... alles klopte, alles was goedgekeurd door ons! Blij dat dat binnen is!

En ondertussen heb ik bericht van DPD dat ik binnen 1 a 2 werkdagen mijn pakje kan verwachten..... dus toch DPD, ik heb het niet gedroomd! Waarom de eerdere mail daarover onvindbaar is snap ik echt niet, maar ik weet nu dat ik niet gek ben! 

Het was weer een warme dag....... al had ik niet veel gedaan, ik was bekaf en heb na het avondeten ruim 2 uur geslapen. 
En ik heb weer genoeg pakketten om bij de pakken neer te kunnen zitten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten