Zoeken in deze blog

donderdag 20 oktober 2022

Kapster en winkelen.

 Donderdag werd het eindelijk weer eens tijd voor de kapster....... het werd al behoorlijk lang en het was dus echt wel nodig. Bovendien, als ik nog langer wacht is ze met zwangerschapsverlof! Het plan is wel dat ze nog een kleine 6 weken doorgaat, maar ja......  of ze dat redt is wat anders, het kan zomaar wat eerder nodig zijn. En ik wil niet vlak voordat ze stopt een afspraak, ik denk dat veel mensen dan nog even snel willen, dus dan heeft ze het al druk genoeg! Ze is van plan lang door te gaan, vandaar dat de kans erin zit dat ze toch eerder moet stoppen. En hoe lang ze daarna niet werkt wacht ik rustig af. 
Ik wacht wel tot ze weer begint...... dit model kan heel goed wat langer zijn, maar ik moet er dan wel wat meer aan doen om het netjes te houden. Alleen als het echt niet anders kan ga ik tussendoor naar een ander, maar ik verwacht niet dat dat nodig is. 
Het zit nu in elk geval weer lekker! Nog steeds aam één kant kort en de andere kant wat langer.... het bevalt mij prima. 



Gelijk maar even winkelen als ik toch in Purmerend ben..... na een paar winkels vond ik het wel weer genoeg en ging naar huis, de Action kon ik er niet meer bij hebben.  Volgende keer dan maar, binnenkort moet ik weer naar Purmerend voor de herhaalprik, dan kan ik ook weer even winkelen. 
Daar zijn allemaal winkels die we hier niet hebben...... we hebben hier wel winkels, de belangrijkste dingen zijn hier wel te koop en nog wel wat meer ook, maar echt winkelen is er niet bij. De enige winkel hier waar ik op mijn gemak rond kan snuffelen is de boekwinkel vind ik. Bij de rest ben ik toch sneller klaar. We hebben ook kledingwinkels, maar ik ben meer van C&A, Wibra en Zeeman e.d. en die hebben we hier niet. Bovendien koop ik niet veel kleding zolang mijn kasten nog overvol zijn. 
Lekker struinen bij Action of Big Bazar..... dat vind ik winkelen! Vooral als ik (kleine) cadeautjes nodig heb is het heerlijk om gewoon naar verschillende winkels te gaan waar je desnoods de hele dag kan doorbrengen zonder dat het vreemd gevonden wordt. Soms vind ik wat leuks, soms niet..... maar vooral voor mensen die van knutselen houden is in dergelijke winkels altijd wel wat te ontdekken. En ook voor mijzelf vind ik vaak leuke dingen die betaalbaar zijn. Ik weet dat er mensen zijn die vinden dat dergelijke winkels rotzooi verkopen, maar ik heb echt nog nooit een miskoop gehad daar...... de weinige miskopen die ik ooit had waren juist duur en kwamen uit '' de betere" winkels.... en dat vind ik erger! 
Deze keer ontdekte ik een leuk kerstwinkeltje..... ze hadden nu nog wat andere artikelen, maar binnenkort is het alleen maar Kerst. Heerlijk om daar even te kijken. Het was niet groot, maar er waren erg leuke dingen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten