Zoeken in deze blog

donderdag 26 januari 2023

Terug naar bed!


 Ik leek er goed doorheen te rollen, zoveel zieken..... zoveel griep en andere narigheid.... en ik had nergens last van. Ik ben wel ingeënt tegen de griep, maar dat is geen garantie en dat beschermd natuurlijk niet tegen andere winterse verkoudheden e.d. , hoewel ik dat ook minder vaak heb sinds ik de griepprik krijg doordat mijn weerstand het niet steeds flink te verduren krijgt door een flinke griep waardoor ik kans krijg een betere weerstand op te bouwen. 
Maar ja..... een flinke verkoudheid heb ik toch nog wel zo nu en dan.

En nu heeft één of ander virus mij toch te pakken ......(nog?) niet heel heftig, maar wel duidelijk. 
Al een paar dagen sliep ik heel veel..... maar ja, dat heb ik wel vaker na een paar drukke dagen.
Ik had het ook koud en de verwarming ging een graadje hoger.
Gisteravond een beetje last van mijn keel en vandaag echt keelpijn..... koortsig en mijn hoofd voelt alsof gaat ontploffen. 
Thuisblijven dan maar..... ik had andere plannen, maar ik heb de fut niet en meteen goed uitzieken werkt beter, zeker als ik koortsig ben moet ik mijn gemak houden. 
Morgen niet zwemmen, dat lijkt mij beter.... dus dat wordt de derde achtereenvolgende week dat ik niet zwem, jammer. Verder zie ik wel..... misschien valt het mee en is het snel over, maar voor nu even rustig aan. Voor ik ergens naartoe ga zal ik wel even testen, dat is vroeg genoeg zolang ik thuis ben. Te vroeg testen heeft vaak niet zo veel zin, ik wacht het heel even af. 

Ik ga lekker nog even mijn bed in (of op de bank), rust kan wonderen doen! Welterusten!







































2 opmerkingen: