Zoeken in deze blog

donderdag 9 maart 2023

Het weer en meer

 Zat ik vrijdagochtend nog lekker buiten in de zon met een kop koffie (zonder jas), maakte ik maandag nog een heerlijke lentewandeling....... dinsdag was het minder aangenaam..... regen, hagel, natte sneeuw .... natte sneeuw in soorten, soms dwarrelde het nog een beetje, maar meestal viel het loodrecht naar beneden. 
Op mijn auto bleef het liggen...... en vroor het vast. Toen ik vroeg in de avond in de auto wilde stappen viel er heel wat te krabben..... en later op de avond terug weer!  
Woensdagochtend was alles wit..... geen dik pak, maar toch.... er lag echt sneeuw! Het stelde weinig voor, 1 zonnestraaltje en het zou weg zijn, dat was meteen al duidelijk. 
Duidelijk maart....... altijd een eigenwijze maand, zo is het winter en zo lig je lekker in de zon..... in dezelfde week soms. April suddert altijd nog wat na..... kan ook ineens wit zijn.... ik herinner mij een boek dat bij mijn ouders in de kast stond..... kast vol boeken, maar een paar vielen mij op, waaronder deze: "Sneeuw in april". Blauwe kaft, ik zie het nog zo voor mij. En de weerspreuken 'maart roert zijn staart' en 'aprilletje zoet geeft nog wel eens een witte hoed' en 'april doet wat ie wil'  kloppen helemaal. Net als 'als het regent in september dan valt Kerstmis in december'.  




Donderdag..... even medicijnen bestellen....inloggen met digid..... code komt op sms....... niet dus. Nog een keer..... er stond dat de code verstuurd was. Mijn sms bleek eruit te liggen.... niet geïnstalleerd! Maar het lukte mij niet om het opnieuw te installeren, bij mijn instellingen staat hij wel geïnstalleerd. Dan maar anders medicijnen bestellen......  ik blijf proberen het goed te krijgen en anders is het een klus voor Edwin als hij komt. Zucht...... ik heb er zo'n hekel aan als dingen niet werken zoals het zou moeten. Ik zal misschien zelf iets fout gedaan hebben, per ongeluk klik je snel iets aan op een smartphone..... maar dat moet dan toch weer eenvoudig goed te krijgen zijn? Zo begint mijn dag niet goed!!! 

UPDATE: Ik heb het nog niet opnieuw kunnen installeren, maar het wonderlijke is dat ik het wel binnenkrijg op mijn laptop (ik heb die gekoppeld met mijn smartphone). Medicijnen zijn dus besteld. 

2 opmerkingen:

  1. Het is een droom van me alles te begrijpen wat Internet me voorstelt, afkeurt, op eigen houtje instelt, enzovoorts.
    Helaas zal die nooit uitkomen. 🙄
    Gr. Bertie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zal mij ook nooit lukken..... ik verbaas mijzelf wel eens als het mij lukt een probleem op te lossen of iets nieuws te ontdekken.... maar vaker snap ik er te weinig van!

      Verwijderen