Zoeken in deze blog

dinsdag 14 november 2023

Heb ik ze nog allemaal op een rijtje?

 Maandag was een rustdag, ik deed niet veel...... even bijkomen.
Mijn trolleytas stond nog midden in de kamer.... ik had hem wel leeggehaald, maar wist dat er onderin nog allerlei plastic tasjes lagen..... er komen er steeds meer bij, dus tijd om dat eens op te ruimen, een klein klusje..... zeg maar een klusjes van niks! 
Huh? Ik haalde 2 doeken tevoorschijn, oranje met Micky Mouse en Halloween, ik denk theedoeken (maar dat vind ik zonde, ik hang ze volgend jaar gewoon leuk ergens op) 


...... uhhhh...... uhhhh.... heb ik die ooit gekocht en vergeten uit de tas te halen? Ik snapte er niks van. Begon ik dement te worden? Was de aftakeling nabij? Echt, ik begon aan mijzelf te twijfelen.




Ik had die tas zaterdag meegenomen naar Arnhem en daar zaten de cadeautjes in. Ik was in 2 winkels geweest en had wat ik daar kocht ook erin gedaan.... daar zaten deze leuke doeken niet bij! 
Daarna in Geurtjes huis de cadeautjes eruit gehaald en de blikjes bier die ik over had van mijn verjaardag (en zelf niet drink).  En verder...... o ja, ik had van Geurtje een leuk zeeppompje voor de Kerst gekregen... en toen ik met Edwin naar de Chinees was had zij dat samen met een pak havervlokken in mijn tas gedaan (de havervlokken had zij gekregen, maar gebruikt het zelf niet..... ik ook niet vaak, maar soms wel) en zelf had ik later de leuke slofjes die ik ook van haar kreeg erin gedaan  ....... maar..... zou zij dan die doeken er ook in gedaan hebben? Ja, ik leek wel jarig!
Even een berichtje sturen..... en na een tijdje kwam het antwoord: Ja, ze had iets in mijn tas gedaan wat oranje was!
Maar.... ze dacht dat het er één was....  toen ze het prijskaartje eraf haalde waren het er ineens 2 (schreef ze) ..... het spookt, echt Halloween. 




Nou ja .... ik dement en mijn schoondochter is een tweede Hans Klok.
Gelukkig weet ik nu hoe het zit! Mijn verstandelijke vermogens zijn dus waarschijnlijk nog goed.
Die doeken zijn echt erg leuk, dus ik ben er blij mee.....maar het was wel even raar. 

En toen was het tijd voor een verwenmomentje!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten