Zoeken in deze blog

zaterdag 25 november 2023

Wow, we krijgen weer huisjes!


 Geweldig, we krijgen weer huisjes van de Postcodeloterij!
Er zijn 2 nieuwe huisjes bij.... mazzel dat ik 2 loten heb, want zo kan ik meteen de verzameling compleet maken. 
Net als vorig jaar ben ik blij als het mij lukt er meer te krijgen, maar natuurlijk heb ik er vorig jaar al zoveel gekregen dat ik vind dat ik zeker geen voorrang heb! Wie ze zelf niet wil en weg wil geven.... en er geen ander voor heeft....   ja, graag natuurlijk. Maar is er iemand anders, misschien iemand die ze eigenlijk vorig jaar ook al had willen hebben dan is het logisch dat die voorgaat. Ik kan wel van alles willen, maar graag niet ten koste van anderen. 
Vorige jaar had ik er in totaal 10, dat vormde een leuke rij. De nieuw actie gaat volgende week in en gelukkig hebben wij een AH, dus het is dan geen probleem als ze er even niet zijn.... volgende keer beter. 



De nieuwe zijn een vakwerkhuisje en een vissershuisje. Ze zijn genummerd 5 en 6. 
Vorig jaar was het wel handig dat ik alles minimaal 1x dubbel had..... iemand die ook meerdere kaarten kreeg kon 1 huisje niet te pakken krijgen maar had ook dubbele huisjes.... om haar serie compleet te krijgen hebben we toen geruild. 
We hebben al vaker leuke dingen gehad.... de waxinelichthouders vond ik ook mooi en in het verleden kregen we kookboeken. Nu krijgen we al een paar jaar een natuurboek, dat vind ik nog leuker. 
De agenda gebruik ik ook elk jaar..... niet echt een mooie, maar prima bruikbaar en er zitten veel kortingsbonnen in. En natuurlijk elk jaar de boodschappenbon.
Ook als er geen prijzen gewonnen worden is er toch altijd wel iets leuks dus. Er wordt wel eens op gemopperd, maar ik ben met al die dingen blij! En als er eens iets komt waar ik niks aan heb dan geef ik het weg.... er is vast wel iemand voor te vinden. 
Overigens...... het schijnt dat de huisjes goed te schilderen zijn..... dus voor wie de kleur niet mooi is zou dat een mogelijkheid zijn! 

Het is al bijna december...... het jaar is al bijna om...... bijna 2024 ......het jaar waarin ik 70 word.
Laten we er met z'n allen nog een mooie decembermaand van maken en het jaar goed eindigen! Zo goed als mogelijk is!

Alle cadeautjes voor de komende tijd zijn volgens mij binnen, morgens eens inventariseren .... toch handig die webshops. 

Weer heerlijk gekeken naar de masked singer .... ik geniet daar echt van. Mee-raden, maar meestal weet ik het niet. Ooit wist ik er één meteen.... het was nog niet gezegd door een ander, ik had het gewoon door (Ernst Daniël Schmidt) .... maar verder..... als ik al iets raad is het omdat een ander het zegt, zelf kom ik er bijna nooit op. Als ik zelf iets bedenk is het meestal fout, ook deze keer heb ik wel weer wat ideeën, maar niet echt duidelijk en alleen maar namen die al genoemd zijn volgens mij. Ook die 2 die er vanavond uit moesten had ik niet geraden, ik vond het verrassend. 

Weer veel Kerstfilms, maar allemaal van die suikerzoete voorspelbare films. Dat is voor een keertje wel leuk, maar elke dag minimaal 2 (op RTL8) is mij echt teveel, geef mij dan maar een goede detective, daar ben ik gek op. Die films kerstfilms kijk is dus niet... nou ja, weinig. 

Ik hoor de laatste tijd vaak dat mensen hun spullen te snel wegdoen .... daar hoor ik niet bij! Met mijn 25 jaar oude koel-vriezer, veel meubels die 46 jaar oud zijn en enkele dingen zelfs ouder, fornuis is ook 46 jaar oud, ik doe lang met kleding, draag voor een deel gekregen kleding ...., mag ik toch wel zeggen dat ik zuinig ben met mijn spullen niks gaat zomaar weg, vooral niet in de vuilnisbak. Wat goed is gaat weer naar iemand anders als ik er vanaf wil.... ik geef het weg of verkoop het op een rommelmarkt. 
Ik heb geen behoefte aan steeds wat nieuws...... soms moet iets vervangen worden, maar ik hoef niet steeds een andere inrichting. Ik hou van mijn spulletjes! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten