Zoeken in deze blog

woensdag 16 oktober 2019

65+1 Happy 65

De eerste week in mijn nieuwe levensjaar zat weer vol dingen om blij van te worden.



Eerst natuurlijk mijn verjaardag zelf op woensdag....schandalig verwend, gezellige visite, leuke telefoontjes etc. ....een dag vol blije dingen!

Donderdag weer gezellige visite met een mooi cadeau en 's avonds een heel leuk (en langdurig) telefoongesprek met iemand die ik niet vaak spreek. Ik voelde mij een blij ei!.

Vrijdag was het gezellig op de kapel en ik zorgde voor lekkere hapjes. Ook weer iets om vrolijk van te worden.

Zaterdag kreeg ik de Arnhemmers en kennissen op visite....weer veel te veel verwend.  Edwin sloot mijn nieuwe telefoon aan, dat scheelt mij een hoop werk, want ik ben er echt veel minder handig mee. De postcodeloterijprijs opgehaald bij de bakker..... altijd leuk! Lekker gegeten samen. Een superdag!

Zondag gingen we met de kapel naar Lekkerkerk.......lekker muziek gemaakt daar....gezellig ritje heen en terug....topdag!

Maandag was een rustdag....na alle drukte was ik daar aan toe! Af en toe een klein klusje, maar niet al te actief.  Heerlijk, ik kwam helemaal bij! Lekker!

Dinsdag ging ik naar vriendin en 's avonds naar de fanfarerepetitie. Gewoon een gezellig dag!

De hele week geniet ik al van de mooie cadeaus die ik kreeg..... de bloemen en planten, de leuke versieringen voor de diverse feestdagen, cadeaubonnen, geld, knutselspullen, oorbellen, chocola, opbergmand,bekers, kaarsjes, puzzelboek, leuke set keukendoeken, douchespul en....en.....ik vergeet zeker nog wat....het is gewoon teveel om op te noemen. Steeds pak ik iets anders om nog eens goed te bekijken.

Buiten is de herfst duidelijk begonnen. Het regent regelmatig, maar de ergste buien hebben we al eerder gehad. De blaadjes vallen van de bomen, de herfstkleuren beginnen te komen en paddenstoelen zijn er volop. Hier vooral veel inktzwammen altijd.
Het is vroeger donker......ook weer gezellig....heerlijk die wisselende seizoenen. Tijd voor kaarsjes.
Over anderhalve week begint de wintertijd weer..... lekker een uurtje extra slapen.



En nu begin ik aan week 2


5 opmerkingen:

  1. hoorde vanochtend dat afschaffing van zomer en wintertijd niet doorgaat. Zelf vind ik dat wel jammer maar zo te lezen jij niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk...♫♪'

    Liever hield ik doorlopend zomertijd maar dan zou het 's morgens te lang donker zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Crealice, ik hoop dat het niet doorgaat, ik vind het heerlijk zo! De lange zomeravonden...super! Anders is het in de zomer al zo vroeg donker....... en 's nachts alweer licht! Als ze de zomertijd ook in de winter aanhouden zou het mij 's morgens veel te lang donker zijn. Nee, ik vind het heerlijk zoals het is...sterker nog, ik zou het vreselijk vinden als het wordt afgeschaft.
    Nou ga ik nooit met vakantie, maar veel mensen maken vakantiereizen waarbij ze in korte tijd twee keer met vaak een groter tijdsverschil te maken hebben...... dat lijkt mij wel lastig. Dit is maar 1 uurtje en er zit een lange tijd tussen steeds.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bertie, voor de avonden zou ik dat prima vinden, maar inderdaad die ochtenden....... rond half tien wordt het dan pas een beetje licht...... dat vind ik wel erg laat.
    Nou vind ik dat uurtje extra 1x per jaar ook wel erg lekker.....en dat uurtje minder in het voorjaar vind ik niet zo erg omdat ik er een langere avond voor terug krijg.
    Als binnenkort de wintertijd ingaat vind ik de lange avonden ook wel weer lekker.....gezellig de kaarsjes aan.......na een paar maanden, als het erg vroeg donker wordt vind ik het wel weer genoeg.....dat is meestal na de feestdagen......maar ja, dan worden de dagen weer langer.... dat vind ik zo heerlijk aan de wisselende seizoenen.....steeds weer iets om naar uit te kijken, steeds weer die veranderingen in de natuur, ander weer.... en de zomer- en wintertijd doet er nog een extra schepje bovenop met licht en donker.
    Ik weet nog goed dat het (her-)ingevoerd werd......ik vond het meteen heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat liedje zing ik vaak Bertie......als ik niet vrolijk ben dan word ik het er wel van. Vandaag had ik ook steeds "Happy" van Pharrell Williams in mijn hoofd....word ik ook vanzelf vrolijk van.

    BeantwoordenVerwijderen