Zoeken in deze blog

woensdag 23 oktober 2019

week 65+2 ...weer een week ouder!

Ook deze week was er elke dag wel iets positiefs.....natuurlijk zijn er ook wel minder positieve dingen, maar die horen er nou eenmaal ook bij! De goede dingen zijn belangrijker!


Woensdag kreeg ik dan eindelijk de nieuwe energiemeters....dat ging vlot en goed! Vriendelijke monteur, snel klaar. Hij hoefde geen koffie of thee.

Donderdagmiddag kwam de zon door......dat werd een wandeling naar het afhaalpunt van mijn postpakketje..eigenlijk zou ik dat de volgende dag pas kunnen halen volgens het briefje in de
bus, maar ik probeerde het gewoon en het was er al. Wel wonderlijk dat op het postnl-briefje een sticker zat met het adres waar ik het moest halen....een sticker vol fouten en zelfs een niet bestaand adres! Slordig....maar ook lachwekkend!

Vrijdag weer heerlijk gezwommen! En 's avonds een gezellige verjaardag waar ik zelf ook nog een cadeautje kreeg voor mijn verjaardag.

Zaterdag kwam hond Bobbi weer....hij blijft hier een weekje logeren. Een eigenwijs beest is het, wel gezellig.  Toen ik hem 's middags uitliet kwam een buurvrouw naar mij toe en gaf mij een mooie foto van Monnickendam uit 1935. Volgens mij uitgeknipt uit een blad en op karton geplakt.....niet helemaal gaaf meer, maar dat is niet erg. Ondertussen zit hij in een lijst, nu ziet het er nog mooier uit!

Zondag was een lekker rustige dag.....heerlijk even zo'n dag tussendoor.

Maandag gezellig op visite en daarna nog even winkelen bij de Action.  Gewoon een leuke dag dus!

Dinsdagmiddag thee drinken bij vriendin....dat is altijd gezellig....haar kleinkinderen zijn er dan ook.

's Avonds op de fanfarerepetitie was het ook  gezellig....het leek even dat er maar weinig kwamen (het is herfstvakantie), maar geleidelijk aan druppelde er toch nog aardig wat mensen binnen.
Lekker gerepeteerd, al blies ik wat minder lekker op een andere sax...... het was weer even wennen op deze. De sax waar ik normaal op blaas had vrijdag een mankement....pas bij het laatste nummer....er kwam geen normaal geluid meer uit. Ik had die sax dinsdag wel mee in de hoop dat saxofonist Klaas er was....die is nogal handig en ik vroeg hem er even naar te kijken.......hij ontdekte wat er was.....ik ga zo even mijn tas nakijken of het onderdeel daar ingerold is.....en anders even naar de reparateur in Edam. Blij dat ik in elk geval weet wat er aan de hand is!

Ik werd deze week heel vrolijk van de kerstversiering van de Hema.....geweldig!!



Ze hadden nog meer etenswaar voor in de boom.....zoals hotdog, hamburger, stroopwafel. En natuurlijk nog veel meer andere leuke dingen.  Ik hou ervan!




3 opmerkingen:

  1. Het leest in ieder geval 'gezellig',
    Toevallig ook het onderwerp in een nieuw boek van Petra Veltman, hoe het heet weet ik niet.

    Met kerstmis houd ik nog effe niet bezig hoor.
    Over een paar weken misschien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kerst is ook nog ver weg, met die versiering ben ik altijd laat, maar ik zag dit op de site van Hema en vond ze erg leuk. Ik vermoed dat die best wel snel gaan.

    De titel valt op te zoeken.

    Hopelijk is het je gelukt je mail weer te openen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hoor, met een liter aan zweet... :-)

    BeantwoordenVerwijderen