Zoeken in deze blog

vrijdag 11 oktober 2019

Het was geweldig




Wat een leuke verjaardag had ik.........gezellige visite over de hele dag verspreid, veel leuke kaarten, heel veel felicitaties via facebook (al meer dan 100), app, chat etc.,veel telefoontjes die ik allemaal kort moest houden omdat ik visite had,  heel leuke cadeaus (lekker douchespul, knutseldingen (ook voor Sinterklaas en Kerst), Halloweenspullen (incl verse pompoen), mokken, planten, veel geld, cadeaubonnen, lekkere dingen, leuke kerstman (om de dagen af te tellen naar Kerstmis) en nog heel veel meer.













Mijn superburen kwamen 's morgens de boel versieren met vlaggetjes en lint met 65 erop en ze hadden bijpassende servetten.




De eerste visite kwam al 's morgens, dat heb ik niet zo vaak meer.....nu kwam de eerste toen ik net terug was van de supermarkt voor de laatste verse dingen. Maar eerst ging de telefoon toen ik binnen kwam en terwijl ik nog aan het praten was stond dus de eerste voor de deur, waarna al snel de volgende mensen kwamen. Heel prettig dat het zo mooi verspreid was, zo kon ik gezellig kletsen met iedereen en had ik niet een huis vol! 

Ik had zelf wel al slingers met minivlaggetjes aan mijn poppenhuis gehangen.😅😁😂




Natuurlijk had ik eten en drinken genoeg in huis (mijn keuken stond echt vol...ik had er een tafeltje neergezet om wat ruimte op mijn aanrecht te creëren, maar het gevolg was dat ik mijn kont niet kon keren)..... overdag wordt er meestal minder gegeten dan 's avonds en 's avonds hadden we maar een klein groepje....... ik zette dus maar niet zoveel neer,, ik kreeg niet de indruk dat er behoefte was aan meer...en ik denk dat de mensen die er waren wel durfden te zeggen dat ze wel trek in iets anders hadden.
.

De zoetigheid ging het hardst...... vooral bij de kinderen die kwamen...... ze mochten zich uitleven van mij....zolang hun ouders het goed vonden mocht het van mij ook. Ze vroegen het wel steeds netjes..........."heb je nog van die banaantjes?" ....zijn broer had in mijn "snoepwinkeltje" een pot met schuimbanaantjes gezien, maar ik wist dat hij die niet bedoelde.... hij wilde die van chocola, met binnenin iets met bananensmaak......ik had er nog meer....ze zijn allemaal opgegaan 😂

Ondertussen onweerde het flink buiten..... dat is hier altijd goed te zien, de weilanden, de boerderijen, alles wordt verlicht....een mooi gezicht. Ik denk dat het onweer voor de anderen daardoor heftiger leek dan het was....het valt hier gewoon meer op!

Ik had dus een "snoepwinkeltje" gemaakt...... een blad met allemaal verschillende weckpotten met snoep en koek en eentje met noten.
Ook daar was een liefhebber voor. Ik vind het wel leuk staan....ook handig....alles blijft goed in die potten.  Zelf gebruik ik er niet veel van.... vnl de noten...walnoten in dit geval. Ik eet vaak ongebrande noten..... wel vaak, niet veel. In zo'n pot is het handig, altijd te vinden, goed afgesloten.  Ook voor de drop werkt het goed..... ik snoep weinig, maar zo af en toe voor een andere smaak is een dropje wel lekker en in zakjes is het minder handig....alle soorten bij elkaar werkt ook niet, dit is beter.
Ook een pot met spekken en eentje met bananenschuimpjes en nog meer....de gesuikerde drop in een andere pot dan gewone drop..... ik heb de potten een heel klein beetje versierd, maar wil er nog meer mee doen. De mensen die hier komen weten zo ondertussen wel dat ze hier alles mogen pakken wat op tafel staat. Een koektrommel vind ik leuk, maar als er visite komt vind ik een glazen pot handiger.....ik kan hem gewoon dicht laten, de mensen zien wat erin zit en maken hem zelf wel open als ze trek hebben, maar een koektrommel openmaken en dan niks nemen omdat ze dat niet lekker vinden is anders....dat doen ze niet, dus die moet ik dan open laten.....zo'n pot is beter!






Donderdagmiddag kreeg ik weer visite.....een beetje onverwachts, maar ze belden wel eerst of het uitkwam....ja prima....gezellige visite is altijd goed! Het zijn mensen waar ik erg goed mee kan opschieten, die mogen altijd komen....... die mogen ook komen als het een ontzettende puinhoop is.... bij sommige mensen maakt dat gewoon niet uit!  Ook zij konden mijn snoepwinkeltje wel waarderen, dat wordt dus een blijvertje!
Eigenlijk is het gek, maar het kost mij minder moeite om niet te snoepen als ik het wel binnen handbereik heb (tenzij het iets is wat niet lang goed blijft 😁). Als ik wel eens trek in iets heb en ik heb het niet in huis kost het mij veel meer moeite, dat blijf ik op zoek gaan naar iets anders dat ik ook wel lekker vind (nou ja, niet altijd, maar soms heb ik dat).

Ik heb dus nog veel lekkers over, maar ik vier mijn verjaardag nog een paar keer, dus het wordt vanzelf minder en veel dingen blijven lang goed.

1 cadeaubon wilde ik donderdag gelijk gebruiken...... mijn thuistelefoon wordt slecht, dus ik keek al een tijdje naar een nieuwe en dan met een tweede erbij voor boven. Ik wist al welke het zou worden, niet al te duur en die schijnt gewoon goed te zijn. Ik kreeg daar al 2,50 verjaardagskorting, toen hij in mijn winkelmandje zat was hij ineens 5 euro goedkoper.....ik voerde een bon in van 7,50..... daarna één van 10 euro (die kreeg ik digitaal aangeleverd) ....die haperde een paar keer, maar dat lukte toch....toen ik op bestellen klikte ging het mis....de bonnen waren eruit en er stond dat er een storing was.."probeer het nog eens".. ....de bon van 10 euro lukte daarna meteen....die van 7,50 was ineens leeg....niet meer te gebruiken! Klantenservice.....een robot....het ging eerst goed, maar het moet niet te moeilijk worden, dat werkte niet, dus ik kreeg een echt mens op de chat...: "Ja, ik zie dat die bon gebruikt is zonder dat er iets besteld is....dat kan natuurlijk niet!" Ze kon hem alleen bij mijn betaalmethode zetten, maar het verwerken ervan kon wel 2 uur duren...ik besloot die bon dan een volgende keer maar te gebruiken en mijn bestelling zonder die bon te plaatsen. Het is in elk geval goed opgelost, geen gezeur.....hij staat erop heb ik ondertussen gezien.....ik bestel daar wel vaker wat, dus die komt wel op....iets nog tegoed hebben is ook wel leuk!

  Donderdagavond nog een lang telefoongesprek met de neef van Ed.....we spreken elkaar niet vaak, maar die keren dat we elkaar spreken zijn het lange gesprekken, uuuuuren,,,,tot diep in de nacht, prettige gesprekken!

Mijn nieuwe levensjaar is goed begonnen...... het waren heerlijke dagen en ik ben behoorlijk verwend!!!

Vandaag zwemmen en vanavond trakteren op de kapel....morgen komen de Arnhemmers en nog een paar mensen......dan ben ik weer jarig!

Zondag ook een drukke dag......maandag mag ik bijkomen! 😀


4 opmerkingen:

  1. Geweldig, zoveel belangstelling! En nog niet klaar, begrijp ik.
    Je hebt hebt het vast en zeker verdiend, kan niet anders. 🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook schandalig veel gekregen!
    Vandaag weer visite ja.....de Arnhemmers en kennissen uit de buurt.
    Over 2 weken weer 6 of 7 man.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha, jij blijft jarig Ans ... maar wel gezellig natuurlijk !
    Al die potjes snoep, is toch niet voor jou hè ? pas op ;-)
    Ik wenste je al ergens een fijne verjaardag,
    nu nog maar een keer : Fijne Verjaardàgen (y)
    knuf, hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je Hanny.
    Ja, gisteren was ik ook weer jarig en over 2 weken weer!
    Nee, dat snoep neem ik niet veel van.....een enkel keertje 1 dropje, maar verder niet. Wel de pot met walnoten, daar neem ik af en toe wat van.

    BeantwoordenVerwijderen