Zoeken in deze blog

zaterdag 12 oktober 2019

Zaterdag

Vrijdag sloeg ik toch het zwemmen maar even over....ik had wat weinig slaap gehad en had nog veel te doen.

Zaterdag was ik al vroeg op......eerst naar de bakker om mijn gewonnen postcodeloterijprijs op te halen......3 pakken Verkadekoek in een mooie kunststof doos met houten deksel.


Daarna door naar de supermarkt. 

Lekkere aardbeien gekocht, want daar zijn ze allemaal gek op

 

Vervolgens wachten op een pakje.....mijn nieuwe (vaste/thuis) telefoon. Mijn andere werd slecht..... de knopjes moesten heel stevig ingedrukt worden, anders deed hij het niet. Dat ging wel eens mis, vooral met opnemen....hield ik dat ding tegen mijn oor en dan klonk er een oorverdovende herrie zo dichtbij mijn oor......ik had dan het knopje niet stevig genoeg ingedrukt....auwauw, mijn arme oor! Maar ook met een nummer intoetsen ging het wel eens mis. De accu was ook steeds sneller leeg...... ik wilde een nieuwe! Ik had hem ooit van Edwin gekregen, heel lang geleden....toen hij hier nog woonde. Een geweldig cadeau toen! Toevallig heb ik ook van de week de waterkoker weggedaan die ik ooit van Edwin kreeg......het was mijn eerste waterkoker en een heel leuk model.....hij werkte nog steeds, maar kreeg wel mankementen, nog even en hij was helemaal ingestort. Edwin gaf altijd mooie, praktische cadeaus, goed over nagedacht....mijn eerste dvd-speler kreeg ik ook van hem.

Nu heb ik er één met een tweede foon voor boven.,.....lekker handig.


Ondertussen was afd. Arnhem onderweg



Zijn we er al?


Wel mooi dat het apparaat zaterdag kwam, want even later kwamen Edwin, Geurtje en Wesley......en Edwin Dekker is de man van de stekker!  Ik was er waarschijnlijk wel uitgekomen.....snoer volgen en zo ontdekken waar ik hem moet aansluiten......maar als er maar even iets niet helemaal lukt ben ik al snel de kluts kwijt. Edwin is altijd handig geweest met alles waar een stekker aan zit.....dus een mooi klusje voor hem. Er zit een antwoordapparaat bij......niet heel belangrijk, want ik ga er vanuit dat ze maar terug moeten bellen als ik er niet ben, maar toch.....het kan handig zijn.
De rest moet ik zelf doen...... maar ik heb dan wel een gebruiksaanwijzing nodig.....Edwin niet. Ik weet in elk geval hoe ik moet opnemen en ophangen hahaha, dat is al heel belangrijk!

Heel blij mee.....en gekocht van verjaardagsgeld! 



Edwin en Geurtje namen ook weer veel te veel mee......echt, ik ben alweer schandalig verwend!!! O.a. kreeg ik een mooie Sinterklaas op zijn paard van ze... super!


 Van Wesley kreeg ik een heel leuk kerstdorpje.....met verlichting.....daar ben ik ook heel blij mee.


Echt, deze verjaardag kreeg ik wel heel erg veel!
Later kwamen er nog kennissen uit Purmerend met een grote plant....super en ze hadden speciaal voor mij een gele uitgezocht.....omdat ik gek op geel ben. Ook goed over nagedacht dus.
.
Belangrijker is natuurlijk dat het heel gezellig was.....daar ben ik nog veel blijer mee!



Ik liet Edwin iets bij de Chinees halen....dat doe ik nooit, maar nu vond ik dat nodig. Terwijl Edwin en Geurtje het haalden maakte ik nog pittige kipvleugeltjes warm en mini-sateetjes (zonder saus, want Edwin lust geen pindasaus....dat vindt hij vreselijk).  Nog wat ananas en zuur, komkommer, kroepoek etc., lekker van alles wat. We hadden veel te veel.... prima, dan heb ik morgen ook nog.

Ze zijn weer weg.....het is weer een stuk stiller in huis.....ondertussen zijn ze al lang thuis en Geurtje stuurde mij wat foto's toe. Ik heb opgeruimd.....klaar voor een nieuwe dag.

Een dag in de war...ik zette de container vast neer......dat moet morgenavond....ik heb hem maar weer teruggehaald. 😂😃😄

2 opmerkingen: