Zoeken in deze blog

donderdag 3 oktober 2019

Altijd wat....

Binnenkort heb ik wat veel boodschappen nodig en ik vind het handig om daar al vroeg mee te beginnen. Ik neem de laatste paar weken al steeds wat extra mee, vooral als het in de aanbieding is en lang genoeg goed blijft.
Vandaag wilde ik het meeste binnen hebben.......daarom ging ik eerst naar Dirk in Volendam.....ik moest wel eerst even tanken.
Van Dirk ging ik naar de Action in Purmerend.....daar ook even bij Blokker gekeken, bij AH het één en ander ingeslagen, even bij het Kruidvat binnen geweest, door naar de Lidl, terug naar Monnickendam en daar naar Deen......en naar huis. Pffff.....het zat onderweg niet erg mee, het was druk......verkeerslichten lang op rood, fietsers die ineens voor mijn auto gaan oversteken, een vrachtwagen die van een bouwplaats komt en de weg een tijdje blokkeert, mijn voorsorteerstrook was niet bereikbaar omdat de rij voor rechtdoor te lang was, een auto draaide plotseling en bleef daarna een tijdje stapvoets voor mij rijden...te druk om er voorbij te gaan......een andere automobilist twijfelde denk ik welke rijbaan hij zou nemen en bleef maar in het midden rijden. Ik weet het rempedaal in elk geval wel te vinden. Bij AH dronk ik een beker thee en er kwam iemand bij mij zitten met zulke warrige verhalen dat ik er eerst geen touw aan vast kon knopen. Na een tijdje begreep ik wel waar het over ging, maar het sloeg nergens op, er deugde niks, gezeur! 
Gelukkig kwam ik ook leuke mensen tegen, dat is een stuk minder vermoeiend.

Thuis ruimde ik eerst de diepvries- en koelingboodschappen op....de rest mocht nog even in de auto blijven, doe ik later wel. Hèhè,,,,,even zitten....laptop aan......huh? Alleen tekst dat hij de voeding niet kan vinden.....wat is dit nou weer voor onzin? Hoe krijg ik dit weg? Het lukte, maar de accu bleek niet op te laden....mopperdemopper......er zit een lichtje aan de stekker die de laptop ingaat en dat brandde gewoon.....ik controleerde nog wat...niks te vinden, tot ik op het geweldige idee kwam om te kijken of de aansluiting er goed in zat.....dat was het dus, hij pakte blijkbaar net niet. Gelukkig niks aan de hand dus..... hij ging meteen opladen toen ik het stekkertje er verder instak.
Pffff.....ook weer gehad...."Pieppieppiep....pieppieppiep" wat is dit nou? Het bleef maar doorgaan....ik ging op het geluid af......het duurde even voor ik het gevonden had.....de vriezer werd te warm......nou ja, hij was nog ver onder 0, maar was 4 graden gestegen en dan alarmeert hij. Welke knop moest ik nou hebben.....o...die! Rust. Hij zal toch niet stuk zijn? Hij is 20 jaar, dan kan het een keer gebeuren,, maar niet nu! Ik zette de vriezer op superfrost, dan doet hij even extra zijn best om kouder te worden.
En ja......toen ik later ging kijken was het 1 graad kouder. ....gelukkig, niet stuk dus!
Ik heb er nogal veel ingestopt en was er even mee bezig omdat ik e.e.a. moest reorganiseren..... wat ik erin deed was natuurlijk een stuk minder koud dan de vriezer was.....ja,dan kan de temperatuur wel eens oplopen.

Ik hoop dat ik nu alles gehad heb.....ik wil geen foutmeldingen meer, geen alarmen en geen gezeur!

Update......de vriezer is weer zoals het moet....niks aan de hand dus.

2 opmerkingen:

  1. Alles tegen, je zou haast op Internet gaan shoppen als winkelen niet zo gezellig was.
    Dan die lastige apparaten nog...
    Enfin, je komt er mee in de krant, ook wat waard.😂😂

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, het was een rare dag! Die rare apparaten inderdaad......gelukkig niks stuk.

    Ik hou van winkelen, maar dit was wel wat veel, maar ja, ik wil altijd genoeg lekkere dingen in huis hebben als er mensen komen en ik weet maar voor een deel van tevoren wat ik ga kopen.

    Het opbergen van al die boodschappen was een nieuw probleem, maar goed.....het wordt vanzelf weer minder volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen