Zoeken in deze blog

donderdag 31 oktober 2019

Spullen

Mijn afwas gaat nog met de hand......geen probleem als je alleen bent.....en die enkele keer dat ik wat veel heb doe ik het soms in etappes. Ik was het nooit in een gootsteen af, altijd in een afwasbak....dat vind ik frisser.....als ik zie wat er allemaal door zo'n gootsteen gegooid wordt zou ik het eerst elke keer grondig met bleekwater willen schoonmaken. Als ik afwas in een teiltje dan zijn normale schoonmaakbeurten wel voldoende.....vaak doe ik dat na het afwassen.
Het valt mij op dat afwasteiltjes steeds kleiner lijken te worden.....het is zoeken naar een teiltje waar borden goed in passen, ze zijn er wel, maar de meeste teiltjes zijn kleiner.


Bij stofzuigers worden de snoeren steeds kleiner.....het valt mij steeds vaker op. Laatst las ik: "Met wel 6 meter snoer!" Dat is natuurlijk helemaal niks! Ze schrijven het er ook niet altijd meer duidelijk bij.......of ze schrijven "actieradius" .....waarmee je ook op het verkeerde been gezet kan worden.
Een stofzuiger moet vanaf een stopcontact (oké, ik weet het, het heet wandcontactdoos, maar wie zegt dat nou?) tot het verste puntje op de benedenverdieping overal met gemak bij kunnen.....dat is het meest ideale.Je moet ook om een tafel of bank heen kunnen, of bovenin even een spinnenweb wegzuigen.....dus is het handig als het snoer lang is. Er zijn ook draadloze stofzuigers. maar die zijn nog behoorlijk prijzig en ik weet ook nog niet of dat bevalt.





2 opmerkingen: