Zoeken in deze blog

woensdag 23 maart 2022

Daar ben ik weer....


Het is hier een beetje stil..... ik heb niet veel te vertellen, mijn leven bestaat op het ogenblik uit opruimen, eten en slapen en niet heel veel meer. Ik moet er vaart achter zetten, maar kan niet te lang achter elkaar doorgaan...... dat wil ik wel, maar het gaat niet..... ik had zaterdag teveel gedaan, het ging lekker, maar daar heb ik dus een paar dagen last van gehad. Wel elke dag wat gedaan, maar ook veel geslapen. 
Ik doe het nu op een snellere manier.... dat is even nodig helaas (is een beetje dubbel werk eigenlijk) want ik moet zorgen voor ruimte, dus er komen meer bakken met van alles wat en later uit te zoeken. In elk geval ben ik wel flink opgeschoten. 
Er liggen al wat dingen klaar voor het grofvuil...... ik zou eerst alles in één keer aanbieden, maar ik doe het nu in 2 keer..... er is één ding wat ik zelf niet naar beneden krijg en dat doet Edwin als hij er is..... maar dan is grofvuil net geweest...... dus ik meld eerder dingen aan en dat laatste komt dan een andere keer..... ik heb nog meer wat daar bij past en dat gaat dan wel tegelijk, geen probleem, maar wat weg is is weg! 


Er ligt nu ook weer wat klaar voor iemand dat morgen opgehaald wordt...... die had eerder ergens op gereageerd maar toen was een ander haar al voor..... dat kan natuurlijk altijd. Nu had ik iets soortgelijks en stuurde haar even een berichtje. Ik kan wel tot de rommelmarkt wachten volgende week, maar weg is weg..... en ik gunde het haar van harte! Ik ken haar en ik heb bij haar ook wel eens iets op kunnen halen, dus vond ik het logisch om haar nu voorrang te geven. Zo kan ik het een beetje eerlijk verdelen. 
Voor de mensen die naar de rommelmarkt gaan: Ik heb van vooral boeken (echt van alles wat), maar ook andere dingen zoals kleine kop en schotels, kinderkapstokje, kapperslineaal (daar kan lang haar tussen geklemd worden, er zit een waterpas op om het recht te doen en dan kan daarlangs geknipt  worden) en meer... zo uit mijn hoofd weet ik het niet eens.... en alles is 1 euro per stuk! Dat is voor het één heel goedkoop, voor iets anders een normale rommelmarktprijs..... maar eenheid lijkt mij het handigst. En let op........ het is 10 dingen voor 5 euro! Dus niet 9 dingen voor 5 euro..... echt 10 dingen, voor 9 dingen betaal je 9 euro! ....... en als ik je erg aardig vind mogen het misschien ook wel 11 dingen zijn voor 10 euro....  heel misschien! 😂.  Neem dus maar een stevige tas mee! 
Heel graag gepast betalen, want ik heb niet onbeperkt wisselgeld natuurlijk! 
En ik sta in de Irenestraat....... daar staan er meer.... zowel in die tuin als bij andere huizen in die straat! Door de hele Oranjewijk staan er ongeveer 60.... dus leuk om even te kijken op zaterdag 2 april! Zo groot is de Oranjewijk niet, dus voor de meeste mensen prima te doen. 



Verder gaat het leven ook gewoon door..... saxofoon spelen gaat steeds beter, maar kost nog veel moeite..... dus tot nu toe ging ik steeds in de pauze weg..... ik probeer het op te bouwen.  Een andere manier van spelen kost gewoon extra moeite en ik had toch al snel last van mijn kaak (die is niet helemaal lekker, staat ook wel eens op slot, dat heb ik al lang.... waarschijnlijk veroorzaakt doordat een kaakchirurg mijn kaak forceerde omdat hij er anders niet bij kon... zo'n 45 jaar geleden). Maar het is prettig om weer mee te doen. 

EHBO begint ook weer.....  eigenlijk wat veel allemaal, vooral omdat ik het al druk heb.... maar dat komt nou toevallig zo uit. 

Morgen weer verder met opruimen! En even boodschappen doen, er raken dingen op doordat ik het steeds uitstel...... nu is het echt nodig! 

Dus als het de komende dagen weer stil is hier..... niks aan de hand, dan ben ik gewoon bezig...... vooral op zolder. Er zijn echt wel mensen die willen helpen, maar dit moet ik gewoon zelf doen.... alleen ik kan bepalen of het weg kan! En als een ander opruimt weet ik helemáál niks meer te vinden, ik moet het echt zelf doen! 
Ik herinner mij iemand die Edwin zijn kamer wel eens zou opruimen..... vuilniszak vol...... met veel dingen die niet weg moesten of zelfs nieuw waren! Zo kan ik ook opruimen, maar dat is niet de bedoeling. 





2 opmerkingen:

  1. Opruimwoede... het moet af en toe gebeuren tot je beseft dat je niet alles kunt bewaren. ☻
    Ik heb indertijd dingen op een gratis site gezet, dat scheelde al heel wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo ben ik ook al wat dingen kwijtgeraakt..... dat scheelt alweer.
    Misschien met de rommelmarkt ook weer wat kwijt...... ik hoef er niet rijk van te worden. Omdat ik overal nieuwe ramen krijg moet ik ruimte maken op korte termijn.... ik had verwacht meer tijd te hebben. Dus nu tempo! Het was ook nodig hoor, maar daardoor is de manier waarop wel veranderd..... maar goed, als de ramen erin zitten kan ik de boel weer opbouwen en verder uitzoeken. Nu moet alles bij de ramen weg.
    Misschien wordt het dan ooit nog netjes hier hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen