Zoeken in deze blog

zondag 27 november 2022

WOW 😇


Natuurlijk mopper ik wel eens..... maar ik heb nu echt helemaal geen reden om te mopperen en doe dat ook zeker niet!!!!
Ik schreef dat ik misschien toch een kunstkerstboompje wil..... en even later laat iemand mij een foto zien van een leuk klein boompje.... groot genoeg om te versieren, klein genoeg om goed te kunnen hanteren! 
Ja, zoiets dacht ik aan. Ik mag hem hebben! Geweldig....... ik was nog niet eens op zoek, maar ik dacht eraan dat het misschien toch wel een goed idee was.... ik wilde nooit een 'nepper', maar ik begin wat meer de voordelen te zien. BEDANKT! Ik denk dat dit is wat ik bedoelde..... het is in elk geval een leuke die hier zeker een plekje gaat krijgen. 



Ik zag op facebook oproepen verschijnen voor de bonnen voor de Postcodeloterijhuisjes....... ja, die van mij krijgen ze niet, ik wil er zelf meer en ik besloot ook een oproep te plaatsen..... maar wel alleen op mijn eigen tijdlijn, op een algemene site stond al wat en dan is het net of ik in haar vijver vis..... bovendien voelt het voor mij wat ongemakkelijk, wat hebberig. Gek, want als een ander het doet zie ik dat niet zo. 
Op mijn eigen tijdlijn is al wat anders en ik schreef ook dat ze ze niet weg moesten gooien, ze mogen ze wel mijn kant opgooien! Maar ook schreef ik dat er meer oproepen waren, dus niet weggooien! Ik bedoelde daarmee dat ze ook in hun eigen omgeving kunnen rondkijken of er iemand is die ze graag wil. Ik wil ze graag hebben, maar ik vind het belangrijker dat als mensen er zelf niks mee doen dat ze er dan toch een ander blij mee maken. 




Het duurde niet lang of ik had al een paar mensen die ze gingen opsturen..... allemaal mensen die mijn adres niet hadden! Eén heb ik zelfs nog nooit ontmoet, maar het is verre familie van mij, wij hebben elkaar nog niet zo lang geleden 'ontdekt'  doordat ik iets schreef over mijn overgrootvader en dat bleek ook haar overgrootvader te zijn. De anderen die op dat moment gereageerd hadden kende ik wel persoonlijk..... de één wat beter dan de ander. 

In het clubgebouw lag ook iets leuks voor mij, dat was mij al beloofd en ik was er blij mee.... het was nog mooier dan ik even snel op de foto gezien had




 en ik kreeg er gelijk nog een kersthuisje (postkantoor) bij voor in de kerstboom. 



Ik heb tegenwoordig iets met huisjes...... ik heb natuurlijk mijn poppenhuis (daar is het mee begonnen) dat boven een plek krijgt waar ik er meer ruimte voor heb. Daarna kocht ik 2 leuke rekjes in de vorm van een huis die ik voor en achter voor het raam zette. Ik had nog ergens een theelichthouder in de vorm van een huisje en voor de kamer waar het poppenhuis komt te staan heb ik wat leuke huisjes voor aan de wand..... letterbakhuisjes eigenlijk. Daar wil ik wat leuke spulletjes inzetten die ik voor mijn poppenhuis kreeg maar die echt te klein zijn....  en andere leuke dingetjes die ik bijvoorbeeld dubbel heb en niet gebruiken kan.... zo komen ze toch op een leuke plek en zijn ze goed zichtbaar. En nu dus dat huisje voor in de kerstboom en de postcodeloterijhuisjes..... die huisjes komen waarschijnlijk t.z.t. ook in die kamer en dan misschien niet alleen met Kerst, dat zie ik nog wel. 
Dat komt allemaal op Edwin zijn oude kamer.... het bed blijft er gewoon staan, net als zijn bureau en de boekenkasten. Er komt alleen een tafel bij waarop het poppenhuis komt.

Zo leuk allemaal .... alles gekregen (maar niet van de goede Sint)! 







2 opmerkingen:

  1. Mijn pchuisjes zijn al vergeven, ik hoef ze niet.
    Een kleine kerstboom, ik zag ze jaren geleden al. Ideaal voor een wat kleinere kamer. Opvouwbare van karton tot echt (nou ja..) groene, leuke dingen om op een dressoir of tafeltje te zetten.
    Dit jaar zal ik nog één keer de grote zetten. Als ik zin heb tenminste, ik voel er niet veel meer voor. Dat is niet nieuw.🙄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Juist omdat ik er vaak niet ben neem ik geen echte meer.... een hoop geld terwijl ik er nauwelijks van kan genieten. Maar zonder vind ik ook wat kaal. Een heel klein kunstboompje heb ik wel, van het formaat dat je op de vensterbank kwijt kan, maar ik wil wel wat groter..... zodat ik er nog wat versiering in kan doen.
    En nu krijg ik er dus eentje.
    Er is veel vraag naar die huisjes...... maar er zijn ook zat mensen die ze niet hoeven, ik hoop dat die even om zich heen kijken of een ander ze wil.... ik vind het zo zonde als die bonnen gewoon weggegooid worden.
    Jij hebt er dus al iemand voor gevonden, prima.... altijd leuk om er iemand blij mee te kunnen maken. Sommige mensen gooien het meteen weg, jammer!
    Ik heb al 4 mensen waar ik van krijg.... van één weet ik dat ze twee kaarten heeft, van de anderen weet ik het niet, ik wacht het af...... maar het wordt dus al een leuk rijtje zo.

    BeantwoordenVerwijderen