Zoeken in deze blog

vrijdag 2 juli 2021

Huis en Tuin

 Een tijdje geleden kreeg ik vlijtige Liesjes van iemand, ze waren nog klein en een paar zelfs heel armetierig. Ik plantte ze in een grote pot bij mij naast de voordeur en kocht er lavendel bij om het even op te vullen in het midden. 
We zijn nu 1 maand verder en de Vlijtige Liezen bleken weer zeer vlijtig...... ze groeien de pot uit. 









Zo vrolijk!


 Het is bekend dat ik graag op internet naar mooie huizen speur. Ik fantaseer over huizen en de inrichting en ze moeten vooral groot zijn. Heerlijk veel kamers..... een stel logeerkamers, een hobbykamer, een bibliotheek, een kantoortje voor de administratie, een fitnesruimte...... ik zie het wel zitten en natuurlijk een gigaslaapkamer voor mijzelf met grote inloopkast en een geweldige badkamer. 
Maar van de week kwam ik een huis tegen dat zelfs mij te ver ging........ 37 kamers! Hallo, dan heb ik een navigatiesysteem nodig om de weg te vinden! Als ik het goed onthouden heb was het bijna 16 miljoen euro.
Nee, groot is leuk, maar dit is te! Vaak zeggen mensen dat het zoveel werk is een groot huis, maar in een groot huis is overal ruimte voor en hoeft er nooit iets in de weg te staan, dus stofzuiger en dweil zoeven overal zo doorheen, dat werkt een stuk eenvoudig dan steeds iets opzij moeten zetten. En de logeerkamers hoeven echt niet elke week schoon. Als er geen logees zijn dan is zo af en toe stoffen en zuigen genoeg..... echt vuil wordt het niet, alleen stof en misschien een spinnenweb.  Bovendien.... als ik zo'n huis kan kopen heb ik natuurlijk een huishoudelijke hulp voor de vervelende klussen..... en een tuinman....en een klusjesman. Ik doe het niet voor minder! Maar dat huis met 37 kamers laat ik maar zitten...... te groot... dat is niet leuk meer. Het was ook niet in de buurt!















2 opmerkingen:

  1. Het zou wel ideaal zijn voor je spulletjes, . Niks weg hoeven gooien. :-)

    De bloemen zien er goed uit, Liesje heet niet voor niets vlijtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaaa, gewoon overal een plekje voor. Maar dat kan ook in een huis met minder dan 37 kamers hoor, dat gaat wel lukken! Maar met genoeg ruimte is het eenvoudig opbergen, dan is het overzichtelijk en ruim.
    Liesje heeft een goede naam, een 10 voor vlijt op haar rapport!

    BeantwoordenVerwijderen