Zoeken in deze blog

zondag 4 juli 2021

Zomaar een zaterdag

 Mijn dag begon zaterdag al vroeg, om 7 uur hing de was al buiten. Het was best lekker weer, niet zonnig... op dat moment zo'n 18 graden, heerlijk! 
 Alles op de hand gewassen, dus behoorlijk nat, want ik knijp het alleen een beetje uit. Buiten mag het lekker uitdruipen, het duurt alleen altijd wat lang voor het droog is, daarom kijk ik altijd eerst of er regen verwacht wordt. Niet helemaal droog is geen probleem, dat kan binnen verder drogen. Er was niet veel zon, het droogde niet heel snel.
Er kwam regen....ietsje eerder dan voorspeld, maar het meeste had ik al binnen, dus ik was snel klaar met de laatste paar dingen...... maar de regen was alweer weg..... een paar druppels vielen er maar! Later viel er meer, een heel rustig buitje. Het verwachte onweer kwam niet. 

Hoewel ik vroeg begon en van alles van plan was deed ik niet heel veel, ik voelde mij alsof ik 6 weken niet geslapen had, dus ik heb er een rustig dagje van gemaakt. Veel kleine klusjes gedaan, dat wel, maar geen gesjouw! Dingen als verjaardagskaarten schrijven voor de komende tijd, afspraak maken voor bloedprikken, was opvouwen, uitzoeken wat bij het oud papier kan, mijn voeten en handen (+nagels) weer eens extra goed verzorgen...... dat soort 'klusjes'. Dus geen nutteloze dag, maar ook niet heel veel gedaan. 




En nu is het zondag...... het is mooi weer. Vandaag dan maar de dingen doen die ik gisteren van plan was. Sommige dingen moeten nou eenmaal toch gebeuren. 
Komende week nog wat afspraken, maar daarna ga ik in de vakantiestand. Er kunnen en mogen steeds meer dingen......  ik ga weer even naar 'normaal' (met de nodige voorzichtigheid) voordat de boel weer op slot gaat..... of tot ik zelf vind dat de cijfers te snel de verkeerde kant opgaan. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten