Zoeken in deze blog

woensdag 23 februari 2022

Nieuws is alweer snel geschiedenis

 Het is bepaald geen komkommertijd, er is nieuws genoeg! Gisteren de gijzeling in de Applestore in Amsterdam en natuurlijk de toestanden met Rusland/Oekraine.  Een nieuw kabinet valt natuurlijk ook van alles over te vertellen.
De moord over het 4-jarig Belgisch jongetje Dean, vreselijk.
De heftige brand in Kaag met 1 dode
We hebben veel nieuws gehad over alle stormen die over Nederland raasden en waarbij 4 doden vielen (Eunice). Over de Olympische spelen was natuurlijk ook genoeg te vertellen.  We hadden Glennis Grace en Lil' Kleine volop negatief in het nieuws 
The problemen bij The Voice..... het jaar is nog geen 8 weken oud, maar het is nu al een 'stormachtig' jaar in vele opzichten. 
Over corona valt al 2 jaar van alles te vertellen, maar nu zijn er ineens zoveel versoepelingen dat het bijna weer normaal lijkt en dat is zeker nieuws. 
We hadden gisteren een palindroomdag 20-22-2022 en het was ook nog eens een ambigram (in digitale cijfers blijft het ook op z'n kop hetzelfde).....  komt ook niet vaak voor!
Natuurlijk was er nog veel meer nieuws, maar dit zijn zomaar wat dingen die ik uit mijn hoofd wist en wat opvallend was. 



Voor mijzelf begon het jaar zoals het oude jaar eindigde...... veel tandarts en alles wat er mee samenhangt. 

Vandaag begon de dag goed.....ik werd wakker van de felle zon..... en al vroeg werd ik gebeld of ik thuis was...... dan werd er wat gebracht... nee, ze kwamen niet binnen. 
Naast een tasje met bladen en een stapel wenskaarten (ik heb graag voorraad) zat er ook een mooi ingepakt cadeautje bij....... nieuwsgierig als ik ben pakte ik het meteen uit..... wow..... een flesje Noa eau de toilet! Heerlijk, die koop ik voor mijzelf niet! Zelf koop ik goedkoop spul, kan ook lekker zijn hoor maar vaak blijft de geur minder lang hangen.  Een enkel keertje koop ik een iets duurder soort maar dan moet het wel in de aanbieding zijn en/of ik koop het met een cadeaubon. 
Geweldig zo'n onverwachts cadeau...... ik ben er heel blij mee! 

En nog een keer blij! Tegen 12 uur ging de bel..... mijn superburen. Een deel van mijn hek was omgewaaid door Eunice..... het hek was al slecht. Ik had al eerder een paar reparatiepogingen gedaan, maar dat liet duidelijk zien dat ik geen vakvrouw was...... maar ik was al blij als het stond. Buurman heeft gewoon alle planken er opnieuw ingezet en het hek is veel mooier dan voor Eunice. Zo kan het weer een tijdje mee...... niet heel lang, maar voorlopig wel. 
Zelf was ik even bezig geweest met wat onkruid uit de tuin te halen..... tussen de tegels zat nog veel.... dat hoort eruit gehaald te worden bij het winterklaar maken van de tuin, maar ik wacht altijd te lang en dan is het ineens alweer lente. Nu was het heerlijk weer..... ik hoefde in het zonnetje niet eens een jas aan. Wat eruit is is meegenomen..... de volgende keer met mooi weer ga ik verder! 

Daarna bericht van iemand die een tasje spulletjes waar ik vanaf wilde op komt halen..... ook weer blij, want dat ruimt. 

Ik vond een doosje papieren met echt van alles wat.... dat ben ik nu aan het uitzoeken..... dat is ook opruimen. Allemaal dingen waarvan ik ooit niet goed wist wat ik er mee moest...... maar wat nu voor een deel weg kan. 
Vanmiddag glas naar de container brengen, dat ruimt ook weer!
Morgen naar Almere, dus dan komt er ook niet veel van..... van tevoren geen zin en daarna gaar. Dat is een dag voor kleine klusjes. Maar vandaag was een topdag! 







3 opmerkingen:

  1. Dat zijn de beter dingen om mee te maken, al zullen ze niet het nieuws halen.
    Hoeft ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is persoonlijk nieuws! 🤣
    Een lekker dagje zo.... heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. How the money is spent on slots - DrmCD
    and money back 동두천 출장안마 to players when they 밀양 출장마사지 play for 아산 출장샵 real money. Casino bonuses, free 영천 출장샵 spins, 안동 출장안마 loyalty program and more. How the money is spent on slots.

    BeantwoordenVerwijderen