Zoeken in deze blog

zondag 20 februari 2022

Pffffff

Hoor de wind waait door de bomen..... voor zover er nog bomen staan. 
Corrie, Dudley, Eunice, Franklin...... ze hebben zich van hun slechtste kant laten zien.... tegen zoveel geweld kunnen zelfs sterkte bomen niet op. In korte tijd 4 stormen doorstaan is wel erg veel. 
Ik hoop dat Gladys, Herman, Imani, Jack, Kim, Logan, Mébabh, Nasim, Olwen, Pol. Ruby, Sean, Tineke, Vergil en Willemien nog even wegblijven. 
Als we die allemaal nog krijgen zit mijn moeders naam er ook bij, Willemien Mijn vader heette Cor, maar dat zal als kind misschien Corrie geweest zijn, dan is hij dus al geweest, wel leuk, allebei in één jaar). 
Het stormseizoen begint al in september en dan start ook de nieuwe reeks namen. Niet alle stormen doen Nederland aan, dus sommige namen missen we hier. 

Het wandelen schoot er afgelopen week nogal bij in ..... ik kan best tegen een beetje wind, maar dit werd gevaarlijk..... ik ken geen route zonder bomen en ik heb geen zin in een boom of zware tak op mijn kop. 
Regen hoeft ook niet erg te zijn, daar zijn paraplu's voor..... maar het was nu zelfs te heftig voor mijn stormparaplu. Dinsdag kwam ik drijfnat thuis..... ik was lopend naar vriendin geweest en op de terugweg regende het (heen was het lekker weer)
In de zomer is regen vaak verfrissend, in de winter alleen maar koud! Dus weinig wandelen..... het was te slecht. 

Met die storm heb ik weinig zin om wat te doen, maar ik heb toch nog wel wat opgeruimd. Er staan alweer doosjes en een tasje klaar voor mensen die willen hebben wat ik kwijt wil. Het één breng ik zelf weg omdat ik daar vaak genoeg in de buurt wandel en een kleine moeite om het dan voor de deur te zettten, het ander wordt opgehaald, maar ik weet nog niet wanneer. De kliko zit ook al aardig  vol en er staat oud papier klaar om weggebracht te worden. 
Er komt nog meer voor de weggeef..... dat plaats ik dan op mijn facebook.  De laatste keer had ik 2 liefhebbers, maar ik had het al aan de eerste beloofd, dus als ik weer iets heb wat daar op lijkt zal ik daar eerst een berichtje naar sturen. Het zijn allemaal mensen die ik goed ken..... ook bij wat ik op een andere facebooksite geplaatst had. Mooi als anderen er nog iets aan hebben, dat heb ik liever dan de kliko.




Heeft er nog iemand een buggy nodig? Ik heb een heel fijne buggy op zolder staan...... jarenlang gebruikt, veel uitgeleend, maar nu mag hij weg! Hij heeft vering, een goede vergrendeling, zwenkwielen die ook vastgezet kunnen worden en de zitting/rugleuning/voetensteun kan in drie standen.... liggend tot zittend en iets er tussenin. Het enige mankement (voor zover ik weet) is dat het rubber van 1 wiel beschadigd is.... daar kan misschien wel wat aan gedaan worden en dat is (nog?) geen probleem verder. Misschien handig voor opa en oma.... waar hij maar zo af en toe nodig is en het dus zonde is om er één voor te kopen. Gratis op te halen! 
Ook heb ik nog pockets van Havank en de Saint liggen die weg mogen.....  ik zet dit later allemaal nog wel op Facebook, maar misschien zijn hier ook wel lezers die het willen hebben. 




Zo komt hier steeds een beetje meer ruimte.

Verder weinig te melden.....  met dit weer zit ik binnen! Veel naar de tv gekeken.... de Olympische spelen natuurlijk.... maar dat is ook weer afgelopen.













3 opmerkingen:

  1. Mooi aanbod maar ik gun het een ander, ik heb zelf nog zakken met overgordijnen staan. Ik bied ze niemand aan want door slijtage zijn ze dun op de naden.
    Vanmiddag blijf ik ook thuis, de hobbyclub wacht wel tot volgende week. Hoop ik, je weet het niet met die winderige dames en heren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi..... weer niet gelukt..... zo kom ik er niet vanaf.
    OVergordijnen moet ik ook nog hebben liggen.... als ik ze tegenkom hang ik ze op, want ik heb op mijn slaapkamer nu gordijnen die echt af zijn.
    Oude gordijnen zijn ook nog wel handig om iets af te dekken bij werkzaamheden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hilde de Jongh-Meulbroek
    Goed bezig!

    Ans Dekker-Martis
    Hilde de Jongh-Meulbroek Ja toch? Zoals kinderspullen...... er komen nog maar weinig kinderen hier...... een paar jaar geleden nog wel. Dan hoef ik daar niet zo veel voor in huis te hebben.

    Hilde de Jongh-Meulbroek
    Je hebt gelijk. Geeft ook ruimte in je hoofd.

    BeantwoordenVerwijderen