Zoeken in deze blog

zaterdag 29 mei 2021

Prettig weekend

 Vanmorgen weer iets opgehaald uit de weggeefhoek, dat gebeurt de laatste tijd wel vaker..... het is alleen steeds bij dezelfde mensen! Ik begon mij toch wel wat inhalig te voelen.... 3x in korte tijd. Oké, één keer was het niet voor mijzelf, maar voor Edwin, maar dat is toch eigenlijk bijna hetzelfde!





Deze keer waren het spaarlampen.....12 maar liefst. 
Er gaan de laatste tijd nogal wat lampen stuk en ik moet er nog 2 vervangen..... ik wilde ze dus wel.
Ik schreef daarom dat ik ze wel wilde als er niemand anders was en toen ik als antwoord kreeg dat ik de eerste was gaf ik aan dat ik ook best wilde delen als er nog iemand kwam.  Er kwam blijkbaar niemand, dus ik heb ze opgehaald, ik ben er blij mee! 


Als iemand ergens vanaf wil en niemand reageert is het ook niet leuk, dan kan ik maar beter reageren en evt. delen of zeggen dat de volgende het mag hebben als er toch nog reacties komen. 
Ik had zoiets eerder.... iemand had veel foto's van Monnickendam...... die wilde ik wel en ik mocht ze komen ophalen. Later had ze kopjes van Monnickendam, erg leuk en die had ik graag willen hebben...... ik was de eerste... maar na mij nog iemand die ze erg graag wilde...... ik heb ze toen aan haar afgestaan omdat ik vind dat een ander ook de kans moet krijgen. 
Ik reageer lang niet overal op, ik zie vaker dingen die ik leuk vind, maar mijn huis is aardig vol.... dus er kan niet veel meer bij! Soms zijn het ook dingen waar ik echt geen plek voor heb en/of die te groot zijn om in mijn autootje op te halen. Als ik het erg graag wil, als het handig is, iets wat ik regelmatig nodig heb, eenvoudig op te halen is etc. dan reageer ik wel eens, maar meestal niet als er al meer mensen gereageerd hebben.... die waren eerder! 




Het regenseizoen van de afgelopen tijd was groeizaam voor het onkruid. In die periode kwam ik niet in de tuin.... alles was zo nat..... dat komt wel weer als het mooi weer is! Maar ja..... nu groeide het kleefkruid tot ooghoogte! Die rommel wortelt gelukkig niet diep en is er zo uit te trekken, maar ook de haagwinde laat weten uit z'n winterslaap ontwaakt te zijn!




Voor de regentijd was ik lekker op dreef..... het was niet onkruidvrij, maar het was redelijk en nu zag het eruit alsof ik er 2 jaar niet geweest was!.
Gisteren even bezig geweest en veel eruit gehaald, vandaag was de voorkant aan de beurt..... een halve container vol in korte tijd! Zowel voor als achter ben ik nog lang niet klaar, maar wat weg is is weg.

De was hangt ook weer lekker buiten te wapperen.... ik ben de dag (en dus het weekend)  goed begonnen!



FIJN WEEKEND ALLEMAAL




3 opmerkingen:

  1. Het is een heerlijk weekend om onkruid te plukken - wieden - trekken☻, het groei nog harder dan alle planten bij elkaar.

    Ik kan me voorstellen dat je je niet hebzuchtig wilt opstellen maar als de spullen worden aangeboden ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het groeit zo verschrikkelijk snel, er valt niet tegenop te wieden!
    Ja precies, ze bieden het aan..... maar soms wacht ik even of er nog een ander reageert, want elke keer de eerste zijn is wel wat veel. Maar als ik het echt wil hebben reageer ik wel hoor. Dit was gewoon iets dat ik anders zou moeten kopen..... maar dan niet zoveel tegelijk. Altijd handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen