Zoeken in deze blog

zondag 12 september 2021

Familiedagje

 Dat was een gezellige dag zondag!
Geurtje stuurt meestal wat foto's als ze onderweg zijn, waarbij het dan vaak opvalt dat de kleine Laila niks wil missen. Dinar is wat rustiger, die gelooft het allemaal wel.










Ik kreeg een mooie plant en een shirt van Geurtje, ze kan het niet laten om wat mee te nemen.
Edwin nam de watermeterstand voor mij op, dus ik was weer blij en verder hebben we veel en gezellig gepraat.
Natuurlijk kan ik zelf de watermeter opnemen, maar ik vind het een rotklus.... en Edwin vind het geen probleem. Als hij er niet is doe ik het gewoon zelf, het is niet iets wat ik bijvoorbeeld aan een buurman zou vragen, dat gaat mij dan weer te ver, maar ik ben heel blij als ik het niet zelf hoef te doen. 

 Edwin en Geurtje halen hier altijd nog wat boodschappen (jawel bij Deen.... dat zal voor hun de laatste keer zijn geweest) en rijden vaak even langs de kringloop 'De braadharing in het zuur was in de aanbieding en ik zei dat het meestal op is als ik het dan wil kopen.....ik kreeg 3 potjes van Geurtje, want er bleek genoeg te zijn!
Wesley blijft gewoonlijk hier, van hem hoeft dat allemaal niet. Wesley is mijn "bonuskleinkind" zoals ze dat noemen.... maar laat dat klein er maar af, ik denk dat hij zo ongeveer 2meter is.... en dat is erg lang, ik kom uit een familie van kabouters!
Edwin is 1.75, maar Wesley is meer dan een kop langer! Het 'knulletje' is 17, bijna 18....... ik leerde hem kennen toen hij 11 was. 

Ik had een röstischotel gemaakt.... er zat van alles doorheen en erbij had ik sla en kipkrokant-schnitzels.... ik vond het heerlijk..... en nog een lekker toetje om het af te maken. Volgens mij vonden de anderen het ook lekker, ik kreeg geen klachten!




Ik had verschillende toetjes gekocht zodat iedereen kon kiezen.... en dan wat extra toetjes zodat er voor de laatste ook nog wat te kiezen valt. 
Dan blijft er nog wat over natuurlijk, maar ik offer mij wel op om die op te eten 😂. Ik heb normaal nooit toetjes, maar vind het wel lekker..... en zo af en toe mag dat best en ze zijn niet zo groot.
 Ze blijven nog wel even goed, dus ik hoef ze niet achter elkaar op te eten.




Ze gingen om een uur of 7 weer naar Arnhem..... even uitzwaaien en meteen maar alles afwassen. 
De waterstand doorgestuurd......ik weet al dat ik 47 m3 verbruikt heb..... dat wijkt niet af van voorgaande jaren.... soms een paar kuub minder soms wat meer, maar nooit grote verschillen.

Een berichtje dat ze weer veilig thuis waren..... vind ik toch fijn dat ze dat altijd even doen.

Nog even tv kijken (en in slaap vallen), wat drinken en dat is dan weer het eind van een leuke dag..... morgen is alles weer normaal. 

1 opmerking:

  1. Yvonne Willen
    Een gezellig dagje en lekker gegeten: heerlijk!

    Geurtje Hendrika Witte
    Het was gezellig, en het eten smaakte lekker.
    Voor herhaling vatbaar 🙈🙈

    Ans Dekker-Martis
    Ik zal het onthouden

    BeantwoordenVerwijderen